reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Tynka sama popalałam to znam tą przyjemność :tak:

Monia ja mam za mało samozaparcia w sobie, codziennie jestem na siebie zła, że ciągle przekładam decyzję, a z drugiej strony nie chcę się katować dietami, bo chciałabym niedługo postarać się o drugie dziecko, więc tylko się ograniczam, co mi nic nie daje.

Tynia jestem pod ogromnym wrażeniem:szok: wyglądasz bardzo ładnie :tak::-)

Ale ja bym sie nieodważyła na te tabletki,bałabym się efektu jojo:baffled: Zresztą mój stan zdrowia nawet by mi na nie niepozwoił:-(

tynka kurde ale ty laska jestes!!(tak przed ciążami jak i teraz:tak::tak:) i te włoski ... ehh to naturalne takie loczki??

a maju minie 2 lata jak już nie palę(a paliłam 6 lat:szok::szok:), jestem z siebie dumna, mam bielsze zęby i ładniejszą cerę:tak:( a myślałam, że to tylko chwyt marketningowy nicorette:laugh2::-D:-D)

Ja generalnie rzuciłam palenie 3 miesiące przed ciążą, ale jeszcze dymka zdarzało mi się puścić od czasu do czasu :sorry2:, aż zafasolkowałam. Nie wróciłam do palenia do tej pory i już nie wrócę :no:. Drażni mnie tylko myśl, że jakbym zaczęła palić to 5kg na dzień dobry bym zrzuciła. No ale zdrowie ważniejsze i mój mąż nigdy nie palił, więc wiem jak mu to przeszkadzało. Jestem o wiele szczęśliwszą osobą :tak::-).
Martuchaa tak trzymaj ! :tak::-)
A palaczki fuj, fuj, fuj :-p:laugh2:

Seks też stosuję :-p;-) Zobaczymy jakie będą tego efekty ;-):-D:rofl2:

:-D:-D:-D. efekt bedzie napewno oszalamiajacy:tak:. seks dobry na wszystko - moj maz tak mi mowi kazdego dnia:-D.
co do paieroskow ja juz nie pale od maja 2006, a palilo sie kilka lat. w tej chwili nie ciagnie mnie, ale jak sobie sacze jakiegos drineczka, albo kawke popijam to zapalilabym czasem, ja po prostu lubialam sobie zapalic :-):tak:

Xmama rozmawiałam z lekarzem na temat jojo i powiedział mi , że po każdej nawet najlepszej diecie może być jojo jeśli nieumiejętnie się z niej wychodzi :tak:na ogół ludzie jedzą to co w diecie a jak dieta się skończy to wracają do starych nawyków a to właśnie powoduje jojo. Poza tym tych tabletek nie odstawia sie z dnia na dzień tylko początkowo bierze się co drugi dzień potem co trzeci itd. :tak:;-)
A co do palenia to przy ciąży z Emilką mnie po prostu odrzuciło od fajek ........myślałam, że mi Paweł jakieś świństwo w papierosy wsadził tak paskudny smak miały. No a to tylko ciąża;-) no i w sumie nie paliłam aż do momentu odstawienia Natalki od cyca ....................raz posmakowałam na imprezie i tak już zostało:sorry2:

reklama
Ja paliłam jakieś 7 lat, ale nigdy nałogowo i na większą skalę, po prostu okazyjnie, albo jak mnie naszło. Rzuciłam ....... 3,5 roku :szok: temu...... wow! nawet nie myślałam że już tak dawno i myślę, że się nie chwycę. jestem z siebie dumna :tak::-D

Do góry