reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

No ja też mam w planach właśnie aerobik :-), bo kiedyś długo chodziłam i bardzo mi się podobał ten rodzaj wysiłku :tak:: ... muzyka, podskoki, fajne układziki no i oczywiście też ćwiczenia na wszystkie partie ciała :-):tak:

reklama
A ja mam minus 3 kilo do wagi sprzed ciąży i bez ćwiczeń :-p ale ostatnio chodzę na basen z dziewczynami, jedynie w celach towarzyskich .... no i straszna rybka ze mnie :zawstydzona/y:

Mi udało się schudnąć 2 kilo (od czasu przytycia 3 kilo w trakcie karmienia piersią). Dieta powoli działa. Oprócz tego chodzę na siłownię...poprawka w tym tyg. nie byłam , bo niestety nie mam z kim zostawić synka. Mąż pracuje od rana do nocy i śpi po 5 godzin...

Ale w poniedziałek jadę do Darłówka na 2 tyg.- może (jesli pogoda się poprawi) wypalę sobie trochę tłuszczu na plaży...:-p:rofl2:

PS. nie piszcie za dużo w tym okresie , bo będe miała dużo do nadrabiania:tak:

U mnie waga stoi choc bardzo ograniczyłam jedzenie, nie jem słodyczy, kolacja do 19-20 bardzo skąpa no i wysiłek 5-6 razy w tyg. :raz bieżnia a raz cwiczenia w domu (1 godz). Ciało wygląda znacznie lepiej, jędrne i smuklejsze a waga w ciągu 3 tyg tylko -1 kg.:confused:Karmię jeszcze piersią. Co jest przczyną że waga nie spada??

U mnie waga stoi choc bardzo ograniczyłam jedzenie, nie jem słodyczy, kolacja do 19-20 bardzo skąpa no i wysiłek 5-6 razy w tyg. :raz bieżnia a raz cwiczenia w domu (1 godz). Ciało wygląda znacznie lepiej, jędrne i smuklejsze a waga w ciągu 3 tyg tylko -1 kg.:confused:Karmię jeszcze piersią. Co jest przczyną że waga nie spada??

wiola - jeśli tak częsty jest Twój wysiłek fizyczny, to znaczy, że mięśni ci przybywa, a one ważą znacznie więcej niż tłuszczyk :tak:, stąd efekt wizualny jest, ale na wadze go nie widać. Więc wagą się nie przejmuj, tylko trzymaj tak dalej :tak::-). Gratuluję samozaparcia - super :-)!!!

Ja chodze 3 razy w tygodniu na aerobik od miesiąca i już nosze ubrania rozmiar dwa mniejsze:happy2::-) Ale nadal dużo do zgubienia

wiola - cieszę się bardzo:-). Pisz często o swoich osiągnięciach, to zapewne doda otuchy również innym i zmobilizuje do działania :tak:... np. ... mnie :-):happy2:

reklama
Dziewczyny podziwiam samozaparcia i wytrwalosci ja juz od miesiaca sobie obiecuje pojscie na diete i narazie marnie to wyglada. Za kazdym razem zaczynam od poniedzialku i dzisiaj znowu sie zloamalam i zjadlam ciastka fuj to juz na pewno ostatnie:(:(

Do góry