reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

no ja tez bylam dzisiaj na 9 rano :-) moze sie spotkalysmy? bylam z przyjaciolka ktora nosila Michasia :-) ja juz bylam 5 razy, wykupilam karnet z przyjaciolka na spolke czyli ten na 20 zamiegow za 300 zl :-) ja robie 10 i ina 10 i wychodzi tanije niz karnet na 10 zabiegow bo taki to 175 zl kosztuje :-)
Ja byłam na 18,20 a bede w sobote na 13,00 wiec może wtedy sie spotkamy. No ale nie napisałas o rezultatach czy takowe już masz....?:confused:
Myślę o wykupieniu karnetu za 300 zł (20 zabiegów) bo mam sporo do zrzucenia...Mam nadzieje że ta bieżnia mnie wspomoże w trudach odzyskania smukłego wyglądu?;-)

reklama
ja w sobote ide na 11.40 :-) rezultaty widze , uda sie nieco wysmuklily i skora jest gladka choc lecculit jeszcze jest. zobaczymy co bedzie po 10 zabiegach :-)

Ja na fitnes chodze już miesiąc i widzed rezultaty, nosze ubrania rozmiar mniejsze:tak: a chciałabym nosić jeszcze 3 rozmiary mniejsze:tak::zawstydzona/y:

Byłam dziś na badaniach okresowych i wiem w końcu ile ważę ... 55,5 kg :szok::-D Hura! Ostatnio moja waga coś mnie oszukiwała, bo pokazywała aż 60 kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czyli tak na prawdę powinnam zrzucić 1,5 kg by mieć wagę sprzed ciąży :-)

Monika77 - ja również gratuluje wagi :-):tak:!!!!!

Karlam - jak tam postępy w odzyskiwaniu formy, po ciężkich - tak myślę :confused:;-) - wysiłkach na vacufit????

Ja to się za tą cholerną dietę kopenhadzką zabrałam :wściekła/y:;-), ale wagę muszę sobie kupić, bo stara nie działa :baffled:, za długo chyba nie była używana :-D, bo ja po porodzie jeszcze się nie ważyłam, żeby się za bardzo nie stresować. No ale teraz przydałaby się, coby było widać mobilizujące, miejmy nadzieję:-D, postępy w walce z nadwagą. No i za ćwiczenia też chciałam się wziąć, ale nogę skręciłam na spacerze :wściekła/y::szok::angry: i muszę ten temat trochę przesunąć w czasie :wściekła/y:

reklama
po vacu fit jest gladsza skora ale w cm nie widze roznicy, chociaz fakt czuje sie znacznie lepiej i chyba mi sie metabolizm ruszyl :-) ale jedno wiem napewno, NIGDY WIECEJ NA TO NIE POJDE!! za duza meczarnia chociaz akurat to mi nie przeszkadza , ale nudme to strasnzie, juz wole sie tak samo spocic na godzinnym aerobiku :-)

Do góry