reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze podwójne wózki

Gluszek ja sprzedalam i powiem ci ze jestem zadowolona bo jak wychodze sama to Natalke pakuje do wózka a Emila pedzi na nogach;-) dalekoz nimi ie chodze ide na plac zabaw krece sie w okolicach bloku a od biedy rozkładam wózek na lezaco Natalke sadzam z tylu Emilke z przodu i idziemy domu......:-) Emila jest o tyle posluszna ze jak ide z nia do sklepu i musze pzrejsc przez osiedlowa uliczke to grzecznie podaje mi reke i tak sobie z nia ide:-p........Zamierzamy kupic Emilce osobna parasolke ale bede jej tylko uzywala wychodzac razem z Pawłem bo wtedy mozemy isc gdzies dalej do np. do parku
a kupilam teraz taki wozeczek
https://ssl.allegro.pl/item259721769_nowa_parasolka_uniwersalna_beebee_3_kolory_w_wa.html

Jest super........:tak:

reklama
Moj wozek jest naprawde wygodny i jestem bardzo zadowolona. Jedyna wada to WAGA, jest naprawde ciezki i duzy po zlozeniu. Jak jade z dziecmi po gorke to naprawde musze sie wysilic;-) ciezko tez wjechac na kraweznik ale po krzywych chodnikach jedzie sie nawet ok.Kola sa ok, jak na razie po 3 miesiacach urzytkowania nic jeszcze sie nie zepsulo, ani nic nie skrzypi.

Dzis wziaelam Patryka na smycz, przelozylam "ucho" smyczy przez raczke wozka i mialam dwie wolne rece do pchania wozka, jak sie zmeczyl to sam wsiadl do wozka. Ostatnio smycz (ja mowie na to szelki ;) bardzo nam sie przydaja.

reklama
Mel, jest podnozek,taka poprzeczka ale Julia jeszcze tam nie siega;). Jest tez takie przedluzenie siedzenia ze jej nozki nie wisza, co prawda w Chicco mialam duzo lepsze ale to od biedy ujdzie, no chyba ze poplatalam zapiecia jak robilam z tego podnozka gondolke.

Do góry