reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

reklama
Hej!
I ja się do Was dołączam.
Szukam wózka dla dwojga (synek będzie miał 2 latka jak się maleństwo urodzi). Potrzebny mi wózek typu tandem, żeby mogla wszędzie wjechać. Myslałam nad Graco Quatro Tour duo ale ma dośc małe Kółka i obawiam sie, ze na śniegu moze nie dać rady. Zwłaszca, ze moja ulica jest dośc tragiczna,nie ma nawet chodnika.
Macie może jakies pomysły?

Mi się bardziej podba quatro. Jeden minus jak na razie to kolory dostepne w Polsce (czarny, brąz, niebieski i czerwono-czarny). W usa są przepiekne kolory w nowej linii, ale trzeba 8 tygodni czekac na paczkę.

Z resztą ten który carioca wkleiłaś tez z usa.

Kilolek - chyba zamowie z USA, bo dodatkowo tez potzrebuje fotelik samochodowy - wyjdzie mnie parę stówek taniej. Tylko wiadomo - w razie reklamacji to moje ryzyko :confused: Tylko bede musiala sie zdecydowac w przeciagu miesiaca, zeby wozek doszedl na czas - termin mam na pazdziernik.
Bylam dzis obejzec Graco w sklepie - mieli tylko Guatro i Abc z podwojnych. ABC Design odpada - jest długi jak pociąg, waży 20 kg, nie wyobrazam sobie z obciazeniem podwazyc i podjechac z nim na krawerznik :no:
Guatro - super, zwrotny, fajny, tylko nosidełko-gondolkę trzeba dokupić oddzielnie. Bardzo fajne zreszta Graco ma te gondolki. w srodku sa obszyte bawełną, usztywiany i z takim klinem pod glowe.
Niestety nie mieli Keesa - a ciekawa jetsem go bardzo, bo chociaż jest mniej "wyględny" to widze na zdjeciach, ze ma wieksze kółka właśnie. A ten Graco ktory wkleilam wczesniej jest skolei 5 kg lzejszy i od Keesa i od Quatro.

Ostatnia edycja:
A do pozostalych nie trzeba wkładać gondolki?

Też muszę to wszystko zobaczyć na żywo, ale nie mam kiedy, b musze w tym celu do Warszawy jechać i nawet nie wiem gdzie są sklepy z wózkami :sorry2:

Najgorsze w tym sprowadzaniu jest czas. Musiałabym zaraz zamówić. Teraz nie bardzo mam kase to raz, a dwa, ze trochę się obawiam, bo raz mi się zdażylo, ze paczka z usa utknęła na cle na 3 miesiące (za co firma kurierska już nie odpowiada) i tak czekałam łącznie 5 miesięcy na ubranka dla dziecka. Jak doszły to juz były za male.

Do obu - Quatro i Glider trzeba dokupic oddzielnie nosidelko. Mozna bez, jak to robia w Stanach, ale do mnie to nie przemawia. W Kees jest zazwyczaj juz w komplecie nosidełko. W ABC Desighn jest normalan gondolka, jak w glebokim wozku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry