reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
Alex ja mam i joggera i cosatto i uwierz mi nawet nie mysl o cosatto_On jest fajny na zakupy ale tylko i wylacznie A im dzieci ciezsze tym wozek sie gorzej prowadzi A jogger.?Klasa !!

Wózek waży 15 kilo, ma chyba metalowy stelaż także może dłuzej posłuży, z kołami ma 85 cm bez kół 70, włożyłam dzieciaki na probe na pdowórku, zrobiłam test jedengo palca i faktycznie po krzywej trawie można prowadzic jednym palcem, dzieciakom było wygodnie bo nie chciały wyjśc, mają wiecej miejsca niż w starym mimo tej samej szerokośći, mają mała przegródke więc nie spaadają na siebie. Siostra przyjechała z karolkiem 6mscznym i wsadziła go w jedno siedzisko, age w drugie, darka na srodku i poszłyśmy na spacer, także nie żałuje.

Super wozeczek. Ladnie sie prezentuje:)jednak duze pompowane kola to jest to. Ja wyciagnelam naszego tako jumper duo ostatnio bo nie chcial sie sprzedac i postanowilam ze zostaje, bo na zime bedzie super. Spacerowke druga M do prania wzial, dlatego go wyciagnelismy.I przypomnialam sobie co to znacza pompowane kola..prowadzi sie sam..pomimo ze wielki to ile lzejszy..tylko po 2 spacerach powietrze zeszlo..to akurat feler..ale wiadomo, zawsze sie moze zdarzyc:)

Witajcie Mamuśki :-)
Dużo ostatnio słyszy się o Baby Jogger City Elite, mi też strasznie się podoba, obecnie mamy abc zoom, komplet (zresztą do sprzedania jakby ktoś byłby zainteresowany, tanio z trójmiasta), i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że jedna z moich córek nie chce siedzieć w tej spacerówce i dlatego muszę zmienić. Napiszcie gdzie można go kupić, ile kosztuje, czy są do tego dostępne osłonki na nóżki, podobno długo się czeka jeśli chodzi o zamówienia a mi zależy na czasie.

Pozdrawiam:-)

witajcie dziewczyny, mam do sprzedania nowiutki podwójny BRITAX B-DUAL spacerowy, cena 1700 zł w sklepie ok 2400.
Czekam na pierwszą chętną, wózek będzie we Wrocławiu. Pozdrawiam Paulina

reklama
Hej dziewczyny ;)
Mam do sprzedania wózek bliźniaczy BabyMax. Używany był przez pół roku dla moich dzieci. Nie jest zniszczony.
Obecnie go piorę ale jak już wyschnie, to wrzucę więcej fotek.
Wózek spacerowy + 2 gondolki-nosidełka, folia przeciwdeszczowa, moskitiera, osłonka na nogi i torba.
Z wózka byłam bardzo zadowolona. Można go prowadzić jedną ręką. Gdyby nie to, że synuś porzucił jeżdżenie w wózku, to pewnie jeszcze długo bym go używała.
Cena 600 zł.

0001.jpgP1060288.jpg
Zobacz załącznik 394112Zobacz załącznik 394113
Zobacz załącznik 394114Zobacz załącznik 394115
Zobacz załącznik 394116Zobacz załącznik 394117

Ostatnia edycja:
Do góry