reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Zosiu w joggerku jest nieco więcej miejsca,nasze mają prawie dwa latka i zarowno w arii jak i joggerze mieszcza sie bez problemu.do gigantow nie naleza ale miejsca mają wystarczajaco.​
a jak Ci sie podobaja szelki w arii ?:)

reklama
Zosiu...zarowno siedzonka w joggerze jak i w ari wymiarowo maja tyle samo- 30 cm.
No niestety to jest "minus" wozkow side by side.
Ale ja i tak nigdy w zyciu nie kupilabym tandem dla blizniakow.
Dla mnie strata pieniedzy bo i tak w pewnym punkcie trzeba go wymienic na taki z siedzonkami obok siebie.

Jesli chodzi o mieszczenie sie to moje dziewczyny maja po 90cm (mierzylam je ostatnio centymetrem..;-)) a waza po niecale 13 kilo i jak dla mnie to siedzonka sa spoko..:tak:Mniejsca maja wystarczajaca.
Ciesze sie ze jestescie zadowoleni- mam nadzieje ze bedzie Wam dobrze sluzyl.

Aaa i Zosiu..częsc wczoraj wyslali..dostalam meila ze juz jest w drodze do Ciebie..:tak:

Gastone..witaj w klubie Joggerow:tak:
Ja wczoraj widzialm sie ze znajoma która kupila sobie City Elite z gondolami bo ma dwie malenkie dziewczynki i powiem Ci ze rewelacja...:tak: Fakt ze sporo ciezszy od City mini ale te rozwiazania , wykonanie wozkow tej firmy jest poprostu rewelacyjne.
No i ceny tez maja fajne.:tak:

Ostatnia edycja:
Jola city elite mnie strasznie kreci..ale u nas go jeszcze nie ma a nie chce mi sie sprowadzac...
Ale straaaasznie mi sie podoba! No ale bede miec jogerka i basta:-)
Ostatni wozek w mojej kolekcji.Dzis sie pozbylam kolejnego wiec juz teraz bede miec tylko jogerka i cosatto:-)

JOla pytanie mam jeszcze.Chcialabym kupic spiworki ale nie chce tych oryginalnych.Czy jest jakis problem z kupieniem i dopasowaniem do joggera ?Bo ja chce kupic spiworki chyba z pupabag bo one sa wieksze i starczaja spokojnie do samego konca.Max mial do 3lat. Podobaja mi sie inne ale nie wiem wlasnie czy Dopasuje?

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy bliźniaków,
Jestem tu nowa i też zastanawiam się nad wózkiem jednak wybór jest ciężki.
Myślałam o Peg Perego Duette lub x-lander x-twin czy macie jakieś doświadczenia z tymi wózkami??

Witam wszystkie mamy bliźniaków,
Jestem tu nowa i też zastanawiam się nad wózkiem jednak wybór jest ciężki.
Myślałam o Peg Perego Duette lub x-lander x-twin czy macie jakieś doświadczenia z tymi wózkami??

2dni temu przyszedł mój x lander i jestem z niego bardzo zadowolona!!!(z tym że ja mam juz roczne maluchy) wózek jest lekki(w porównaniu do mojego ring duo,który własnie sprzedaję) jest zwrotny i co mnie zdziwiło całkiem nieźle radzi sobie w trawiastym i piaszczastym terenie:) oprócz tego dzieci są rozdzielone, co dle mnie bomba, bo wcześniej się zaczepiali...;p jedyne co mi sie nie bardzo podoba to sposób składania...ja mam kombi, więc jakos go upchne, ale w sedanie nie ma szans... jak bys miała jakieś jeszcze pytania to chętnie odpowiem, bo też miałam ogromny problem z zakupem wózka...I wiedz jedno, dla bliźniat nie znajdziesz wózka doskonałego, każdy będzie miał jakieś "ale"...pozdrawiam

Dzięki wielkie za pomoc,
mamy samochód hatchback i bagażnik niby duży ale każda uwaga jest cenna.
Jeszcze raz dziękuje bardzo!!!
Pozdrawiam

Kupiłam Joggera, ufff łatwo nie było bo koszmarnie długo trzeba na nie czekac. Mielismy farta, wiec ciesze sie jak dziecko bo prawde powiedziawszy to jestem maniaczką wozków:zawstydzona/y:
Musze sprzedac wózek po Franku bo na 100000000proc wiecej dzieci miec nie bedziemy:-D

Witam. Mam do sprzedania ZOOM ABC Design kompletny w bardzo dobrym stanie. Razem z zestawie sa gondole pomaranczowe, foteliki czarne, spacerowka czarna, do tego oryginalna torba (nowa), parasolki (nowe), pokrowiec przeciwdeszczowy (nowy), pokrowiec na nozki (nowy). Jesli ktos jest zainteresowany prosze o maila na aga1979@libero.it

reklama
Do góry