hmmm, no tak, juz nawet ze 3 razy ( takie mam swinki...) Pokrycie się bardzo fajnie odpina, z oparć się wyciaga usztywnienie, wrzucilam w wanne z plynem do prania, uważaj tylko na ilosc, bo tam jest gąbka i potem trzeba dłuuugo płukać A wieksze zabrudzenia potraktowalam vanishem w plynie no i gabka bo szczotką się bałam,że pozaciaga. bardzo ladnie się wypral i nawet szybko wysycha
reklama
fantazjowa
Fanka BB :)
Yen ja tak chcialam ten pomaranczowo szary..Ale trzeba bylo czekac od 6 do 8 tyg u nas..
Fiolet byl od zaraz.Ale mojemu J sie nie podobal..Wiec mam bordowy.
Ja swoj tez wypiore ale wiosna dopiero, bedzie ladnie zciekal na zewnatrz:-) Moj jest czysty bi ze wzgledu ma pogode nie wychodzimy prawie buuuu
Fiolet byl od zaraz.Ale mojemu J sie nie podobal..Wiec mam bordowy.
Ja swoj tez wypiore ale wiosna dopiero, bedzie ladnie zciekal na zewnatrz:-) Moj jest czysty bi ze wzgledu ma pogode nie wychodzimy prawie buuuu
jola466
Majowe mamy'09
Dziewczyny..ja swoj pralam normalnie w pralce....wyjelam juz prawie suchy...:-):-)
Dziewczyny , a czy któraś z Was miała może Herqulesa , jak się sprawował ?
Miałam kupować X landera , ale trafił sie tanio Herqules więc kupiłam ( w nim przekonało mnie , że dzieciaczki przodem i tyłem można mieć ) .
Pózniej chciałabym na Baby Joggera zmienić , może się trafi jakaś używka :-)
Miałam kupować X landera , ale trafił sie tanio Herqules więc kupiłam ( w nim przekonało mnie , że dzieciaczki przodem i tyłem można mieć ) .
Pózniej chciałabym na Baby Joggera zmienić , może się trafi jakaś używka :-)
Małgoń
Yen, jeśli możesz to proszę podaj mi adres sklepu, gdzie można przymierzyć się w Warszawie do Joggera?
I do wszystkich posiadaczek Joggera: jak sie go prowadzi po leśnych ścieżkach? i czy dajecie rade same zapakować do bagażnika?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam
I do wszystkich posiadaczek Joggera: jak sie go prowadzi po leśnych ścieżkach? i czy dajecie rade same zapakować do bagażnika?
Pozdrawiam
yenefer
Małgoń sklep jest na Targówku w centrum handlowym - trzeba wjechać na pierwsze piętro winda i jak się wysiądzie z windy to nie sposób nie zauważyć, a najlepiej masz tu linka http://atrium-targowek.pl/pl/sklepy/tuptus Co do chodzenia po leśnych ścieżkach to u mnie jogger bez problemu się sprawdza, włożyć do samochodu tez daję radę sama, dzięki temu że on się super składa - jedyny problem to musisz sobie zmierzyć czy zmieści ci sie do bagażnika.
jogger jest boooooooooooski ale z tym bagaznikiem to zalezy jakie masz autoYen, jeśli możesz to proszę podaj mi adres sklepu, gdzie można przymierzyć się w Warszawie do Joggera?
Jest tez sklep w Wawie Blizniacze szczescie
reklama
yenefer
jogger jest boooooooooooski ale z tym bagaznikiem to zalezy jakie masz auto
Jest tez sklep w Wawie Blizniacze szczescie
a to nie jest przypadkiem sklep internetowy? Potwierdzam "boskość" joggera!