reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

hmmm, no tak, juz nawet ze 3 razy ( takie mam swinki...) Pokrycie się bardzo fajnie odpina, z oparć się wyciaga usztywnienie, wrzucilam w wanne z plynem do prania, uważaj tylko na ilosc, bo tam jest gąbka i potem trzeba dłuuugo płukać;) A wieksze zabrudzenia potraktowalam vanishem w plynie no i gabka bo szczotką się bałam,że pozaciaga. bardzo ladnie się wypral i nawet szybko wysycha

reklama
Yen ja tak chcialam ten pomaranczowo szary..Ale trzeba bylo czekac od 6 do 8 tyg u nas..
Fiolet byl od zaraz.Ale mojemu J sie nie podobal..Wiec mam bordowy.

Ja swoj tez wypiore ale wiosna dopiero, bedzie ladnie zciekal na zewnatrz:-) Moj jest czysty bi ze wzgledu ma pogode nie wychodzimy prawie buuuu

Dziewczyny , a czy któraś z Was miała może Herqulesa , jak się sprawował ?
Miałam kupować X landera , ale trafił sie tanio Herqules więc kupiłam ( w nim przekonało mnie , że dzieciaczki przodem i tyłem można mieć ) .
Pózniej chciałabym na Baby Joggera zmienić , może się trafi jakaś używka :-)

Yen, jeśli możesz to proszę podaj mi adres sklepu, gdzie można przymierzyć się w Warszawie do Joggera?
I do wszystkich posiadaczek Joggera: jak sie go prowadzi po leśnych ścieżkach? i czy dajecie rade same zapakować do bagażnika?

Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam :)

Małgoń sklep jest na Targówku w centrum handlowym - trzeba wjechać na pierwsze piętro winda i jak się wysiądzie z windy to nie sposób nie zauważyć, a najlepiej masz tu linka http://atrium-targowek.pl/pl/sklepy/tuptus Co do chodzenia po leśnych ścieżkach to u mnie jogger bez problemu się sprawdza, włożyć do samochodu tez daję radę sama, dzięki temu że on się super składa - jedyny problem to musisz sobie zmierzyć czy zmieści ci sie do bagażnika.

Yen, jeśli możesz to proszę podaj mi adres sklepu, gdzie można przymierzyć się w Warszawie do Joggera?
I do wszystkich posiadaczek Joggera: jak sie go prowadzi po leśnych ścieżkach? i czy dajecie rade same zapakować do bagażnika?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

:)
jogger jest boooooooooooski ale z tym bagaznikiem to zalezy jakie masz auto:szok:

Jest tez sklep w Wawie Blizniacze szczescie

reklama
Do góry