Heheheh MAM CIĘ ... KASIA1981 http://forum.e-wesele.pl/index.php?action=profile;u=2874
reklama
yenefer
Fanka BB :)
ooo dokładnie - pozdrowionka
jola466
Majowe mamy'09
Jolu - a była by możliwośc jak by dziewczyny iws, anulka czy onna chciały u ciebie zamówić tego joggera żebym ja również się dołączyła?
onna już dołączyła do zadowolonych uzykowniczek przepraszam,ale ciągle nie mam czasu więcej napisać...
iws - jeszcze nie Ale może chętnie dołączy. A Jola to nieługo powinna prowizję od transakcji pobierać
Zoska..no zoabczymy co da sie zrobic..;-):-)
Onna...no ja czekam cierpliwie na fotki...ciekawa jestem jak wyglada wozeczke z tym belly bar'em..
Iws...ojjj moze jakis interesik sie rozkreci...;-):-)
A apropo...moja kolezanka ma dzieci rok po rok i chciala tez joggera...mialm jej zamowic najpierw ale jak napisalas ze ten przedstawiciel napisal Ci ze maja byc niedlugo w Polsce to stwierdzila ze poczeka.....napisala do nich a on odpisal jej ze nie zamierzaja na razie sprowadzac blizniaczych joggerow do Polski...
No i tym sposobem wyslalam juz 3 joggerka do Polski...
iws
Jola - to jakcyś wariaci są! A ja tez tak podświadomie czekałam, że może jak będą to człowiek nie będzie glowy zawracał tylko kupi w Polsce! Szkoda słów!
To co prawda wycinek wypowiedzi, ale najistotniejszy:
"Wózki bliźniacze Baby Jogger dostępne będą od kwietnia 2011- informacje importera."
To co prawda wycinek wypowiedzi, ale najistotniejszy:
"Wózki bliźniacze Baby Jogger dostępne będą od kwietnia 2011- informacje importera."
Ostatnia edycja:
jola466
Majowe mamy'09
No ja to juz sama nie wiem...albo oni sami nie wiedza...
Fajnie by bylo zeby w koncu je zaczeli sprowadzac bo to bardzo fajne wozki i na pewno by sie super sprzedawaly...nie tylko dla blizniakow ale wlasnie dla rodzenstwa w roznym wieku...
Fajnie by bylo zeby w koncu je zaczeli sprowadzac bo to bardzo fajne wozki i na pewno by sie super sprzedawaly...nie tylko dla blizniakow ale wlasnie dla rodzenstwa w roznym wieku...
reklama
yenefer
onna ja też czekam na zdjęcia, no i napisz jak ci się podoba.
Importer jakiś niepoważny, jak ja się dowiadywałam to też mówił że na razie nie będą sprowadzać.
Importer jakiś niepoważny, jak ja się dowiadywałam to też mówił że na razie nie będą sprowadzać.