reklama
aga3004
Fanka BB :)
a_nka ja też zastanawiam się nad tym wózkiem. Jeszcze nie widziałam go żywo. Co ci się w nim spodobało?
Aga dopiero dziś zobaczyłam twojego posta, przepraszam. W city select podoba mi się przede wszystki, pojedyńcza rama, co według mnie jest dużym plusem bo bryka dzięki temu nie jest mega wielkim kolosem. Koła są pompowane, opcji umieszczania siedzisk jest bardzo dużo. No i firma ma dużo dobrych opinii.
Do tego budka od spacerówki jest długa i będzie chronić dziewczynki od wiatru :-)
A tak jeszcze dodam, że wykonanie wózka również wydaję się porządne.
Do tego budka od spacerówki jest długa i będzie chronić dziewczynki od wiatru :-)
A tak jeszcze dodam, że wykonanie wózka również wydaję się porządne.
aga3004
a_nka dzięki za odpowiedź :-)
darunia0712
My w koncu zdecydowalismy sie na kupna wozka firmy jedo. Zastanawialismy sie nad tfk, ale ciezko go dostac, a w zasadzie chyba nie mozna go dostac wcale w takiej kombinacji jak chcielismy (na razie stelaz, gondole i foteliki). Wozek, ktory kupilismy wydaje sie odpowiedni, nie jest mega szeroki, ma 80 cm, jest ogolnie bardzo ladny, wybralismy kolor bialo granatowy i zobaczymy jak bedzie sie prowadzic. A co najwazniejsze szyja go u nas na miejscu, takze zamowilam go w poniedzialek a juz dzis jest do odbioru.
edytka84
Chciałam podzielić się opinią na temat wózka BJ City Mini Gt Double. Jestem bardzo zadowolona z tego wózka, lekki, łatwo się składa, mieści w drzwiach, skrętny, łatwo prowadzi się jedną ręką. Minusy- malutkie gondole (dla dziecka max. 5-6 miesięcznego). Wózek raczej miejski, nie polecam w teren (radzi sobie w terenie ale dziećmi bardzo trzęsie) Za ok. 2 miesiące będę sprzedawać 2 gondolki w kolorze czerwonym jakby ktoś był zainteresowany.
Załączniki
Ostatnia edycja:
V
villandra8
Gość
city select.... moje marzenie ;-) a tymczasem....
Witam serdecznie.
Być może ktoś się rozgląda za jakąś spacerówką dla bliźniąt? Nowego nabywcy szuka nasza parasolka. Na moich aukcjach znajdzie się też coś dla mam ;-)
Zapraszam serdecznie na swoje aukcje - może coś Wam przypadnie do gustu.
Przedmioty użytkownika villandra8 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wszystkiego dobrego
Witam serdecznie.
Być może ktoś się rozgląda za jakąś spacerówką dla bliźniąt? Nowego nabywcy szuka nasza parasolka. Na moich aukcjach znajdzie się też coś dla mam ;-)
Zapraszam serdecznie na swoje aukcje - może coś Wam przypadnie do gustu.
Przedmioty użytkownika villandra8 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wszystkiego dobrego
Chciałam podzielić się opinią na temat wózka BJ City Mini Gt Double. Jestem bardzo zadowolona z tego wózka, lekki, łatwo się składa, mieści w drzwiach, skrętny, łatwo prowadzi się jedną ręką. Minusy- malutkie gondole (dla dziecka max. 5-6 miesięcznego). Wózek raczej miejski, nie polecam w teren (radzi sobie w terenie ale dziećmi bardzo trzęsie) Za ok. 2 miesiące będę sprzedawać 2 gondolki w kolorze czerwonym jakby ktoś był zainteresowany. Zobacz załącznik 643185
Edytka a czy da sie do niego wpiac foteliki sam czy to typowa spacerowka?
reklama