reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

Ja prawie od razu wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy. Zostal mi taki flaczek na brzuszku. Jak na razie mam zero motywacji zeby cos z tym zrobic.
Biust mi urosl, mam nadzieje, ze jak skoncze karmic to wroci do poprzedniego rozmiaru, bo teraz to normalnie masakra. Piers wieksza od glowki dziecka poki co ;-)

reklama
no tak ten biust to masakra.Jeszcze bluzki do karmienia go podkreślają, więc efekt jest iście bawarski:-D blee

mi zostało na +6 kg ale mam nadzieje że to jakos zgubie!!!!rozstepów na szczescie brak,ale fałdka na brzuchu jest:(no i nie mieszcze sie jeszcze w swoje spodnie sprzed ciazy:(

U mnie juz 2 na plusie. brzuch jest niestety. Dziewczyny po cesarce zakladacie juz spodnie z przed ciazy? bo ja w ciazowych chodze narazie niewiem czy blizna nie bedzie mi przeszkadzac w zwyklych biodrowkach, no i boje sie ze nie zmieszcze sie jeszcze:(

karolq ja chodzę w jednych ciążowych, bo mają extra nisko stan, wyglądają pożal się boże, bo już zmechacone ,pozaciągane i wiszą strasznie.Ha ha jak matka polka normalnie:-D a poza tym jak jest ciepło chodzę w sukienkach sprzed ciąży bo ponownie mam szew,więc muszę "wietrzyć";-) a tak to boję się na razie inne spodnie zalożyć żeby się znów nie rozpaprało.Na szczęście latem chodzę głównie w sukienkach.

a tu ja po ciązy... oczywiscie te czerwone rozstępy sa nowe, te blade jeszxcze po Vi
a z drugiego boku mm ich wiecej:sorry:
mimo ze waga mis padla i juz widac normalną figurę , to nie da sie niezauwazyć tej zwisającej skóry :-p
oczwiście w spodniach trochę bardziej zwisa.. ale i tu widać że "odstaje"
DSCF5985.jpg

Kamcia no własnie, wypuść powietrze;-) bo się udusisz dziewczyno.Chociaż z drugiej strony to masz czym oddychać:-D

Ostatnia edycja:
reklama
:no:nie wciagam... ja taki mam:tak:
kiedyś na listopadówkach mi się dziewczyny pytały czy cwiczyłam mięśnie brzucha bo taki mam brzuch

ja mam tak od zawsze :tak:

Do góry