reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

reklama
już nie powiem kto mi narobił apetytu na zgrabną linię najlepiej tydzień po porodzie ;P ;)))
a było kilka takich, co po tygodniu - dwóch wracały do wagi sprzed ciąży ;P ;)))))

nie tygodniu,tylko dwóch, a wałek na brzuchu mam nadal.i przy szwie drugi wałek:]
Więc spokojnie, czekaj a będzie Ci dane:tak: lub też zabrane(dowolnie).

bra jaipur mar rację ... co jak co ja też jestem chuda jak przed ciążą ale wałeczek nadal mam..
jak mam lźniejsze spodnie albo gaciorki to nic nie widac ale jak zakładam jeansy to masakra mam wałeczek jak nic:sorry:

Ja też mam wałeczek i boczki i uda wielgachne. Łydki ładnie mi się wyszczupliły, ale reszta to masakra. A ten brzuch to się naprawdę wciągnie?

Mi się musi wciągnąć dodatkowo wał po cc :(((

U mnie do "zrzutki" 13 kilo... Ale pocieszyłam się, że tydzień temu było 15.

reklama
Ja też mam wagę sprzed ciąży, ale wałeczek na brzuszku jest:tak:
A ja mam pytanie z innej beczki: czy boli was brzuch momentami tak,że nie możecie się ruszyć? Bo to,że macica się obkurcza,to wiem, ale mnie ostatnio po 4:00 rano łapią takie bóle i puszczają po ok.2-3 minutach. Nie wiem czy to normalne:confused:

Do góry