reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

U mnie do wagi sprzed ciąży jeszcze sporo brakuje ... ale w ciągu dwóch dni zrzuciłam 5 kg !!! spacery, karmienie i postne zarcie jednak swoje robia :) + zycie na wysokich obrotach. Bedzie dobrze i wszytkie będziemy piękne hot mamy ;) prędzej czy później :p

reklama
Żelka - dokładnie:) ja jeszcze muszę powalczyć o jedrniejszą skórę na brzuchu, bo jakaś taka nie taka;/jednak po drugim dziecku widzę, że ze skórą jest ciężej...no i cellulit niestety też jest - szukam sposobów na niego:)jakoś bardziej widoczny teraz się stał, jak już doszłam do wagi, a to zostało - pełniejsze uda miałam to tak nie było widać!!!!!

Mi do wagi sprzed ciąży brakuje tylko 3kg, ale za to do wagi, z której byłabym zadowolona to chyba z 15
embarrassed.gif
zapasłam się przed ciążą i teraz mam za swoje. Skóra przeorana rozstępami i sflaczała, w nic się zmieścić nie mogę i nawet w lustro nie chce mi się patrzeć. Ale mam nadzieję, że po połogu jak już się wezmę za siebie to jakoś pójdą te kilogramy w niepamięć...

u mnie waga ok mogło by tak zostać, ale brzuszek obwisły niestety jest. Smarujemy, masujemy, wklepujemy i robimy cuda na kiju ale jakoś kiepsko wraca do formy.A ja chcę w lato strój założyć :-)

żelka mam nadzieje,ze bede sexi hot mamą:p juz odliczam dni, aym mogła zacząc cwiczyc:tak:

Dziewczyny, nie wiem czy w tym temacie... czy ktoras z Was rodzacych jeszcze w kwietniu zakonczyla plamienie i zaczela znowu krwawic?
Ja bylam juz sucha praktycznie od jakiegos tygodnia, az tu nagle od 4 dni (piaty tydzien po cc) leci ze mnie zywa krew! nic mnie nie boli, ani rana, ani w srodku, jedynie czulam pobolewanie z lewej strony, jakby jajnik - czy to mozliwe abym miala juz miesiaczke???

Bubbles ja dwa dni temu miałam lekko przybrudzoną wkładkę i dziś trochę więcej ze mnie poleciało a ogólnie nie leciało już ze mnei około 2 tyg. Też się zastanawiam czy to już @ przyszła.

bubbles ja przestałam krwawic po 11 dniach , ale z tydzień temu jak na zakupach nosiłam Viki sporo czasu to przez 1 dzień leciała ze mnie zywa krew i później już nic spowrotem..

No tak podejrzewam jeszcze, ze to moze dlatego, ze kilka razy wyciagnelam Aleksa z krzeselka i postawilam na podlodze...
A w ogole, to od wczoraj czuje sie dziwnie, boli mnie kark i kosci :( temp. nie mam...

reklama
bubbles , moze byc od podnoszenia go , choc ja moją codziennie tak podnosze do karmienia albo po kapieli.... i nie mam nic .. ale to moze dlatego że organizm do tego przywyknął a wtedy na zakupach to nosilam ją z godzinę na biodrze a później gdzieś z pół godziny na barana:sorry:
bo wiadomo po sklepie gdzie nie było wózkow nie puszczę jej luzem zeby mi wszytsko z półek pozrzucała ;-)

Do góry