reklama
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Hana, jak to płaściutko ?? Chyba nie sugerujesz, że jesteśmy po prostu ( delikatnie mówiąc ) otyłe ??? Lady... Musimy się bronić
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Izis przyłączam się do zdania LadyLajli Pięknie wyglądaś w ciąży !!!!!! No i już nie możemy się doczekać kiedy wkleisz obecny domek swojej dzidzi
Buziaczki.
Buziaczki.
Materia Skuś skuś..... czekamy.....
Hanna31 No może spójrz jeszcze raz..:]... nam raczej tego brzuszka kalorie nie rozepchały
Silka Kurcze, jeszcze troche i w kompleksy wpadniemy hahaha My tam wiemy swoje i już Jedno pewne tam gdzieś ulokował sie dzidziuś hihihi a nie tłuszczyk jakiś, oponke byśmy miały, jak widać zadna z nas jej nie posiada ajjjj zrzuciłam to z siebie ,nikt nie da nam sie cieszyć tą chwilą no dobra wczoraj miałyśmy te chwile dziś mineła hahah
Hanna31 No może spójrz jeszcze raz..:]... nam raczej tego brzuszka kalorie nie rozepchały
Silka Kurcze, jeszcze troche i w kompleksy wpadniemy hahaha My tam wiemy swoje i już Jedno pewne tam gdzieś ulokował sie dzidziuś hihihi a nie tłuszczyk jakiś, oponke byśmy miały, jak widać zadna z nas jej nie posiada ajjjj zrzuciłam to z siebie ,nikt nie da nam sie cieszyć tą chwilą no dobra wczoraj miałyśmy te chwile dziś mineła hahah
HEJ DZIEWCZYNKI
ależ absolutnie nie sugeruję,ze Wasze brzuszki są kaloryczne;-)tylko jeszcze takie malusie........ teraz to pewnie nie możecie się doczekać jak pięknie się zaokrąglą ale poczekajcie do luty/marzec nie mówiąc o kwietniu .... wtedy to się już marzy żeby było po wszystkim
tak sobie próbuję przypomnieć jakie to jest niesamowite uczucie jak się nosi w sobie nowe życie... to czas wyjątkowy i naprawdę błogosławiony... cieszcie się , odpoczywajcie i dbajcie o siebie
pozdrawiam
ależ absolutnie nie sugeruję,ze Wasze brzuszki są kaloryczne;-)tylko jeszcze takie malusie........ teraz to pewnie nie możecie się doczekać jak pięknie się zaokrąglą ale poczekajcie do luty/marzec nie mówiąc o kwietniu .... wtedy to się już marzy żeby było po wszystkim
tak sobie próbuję przypomnieć jakie to jest niesamowite uczucie jak się nosi w sobie nowe życie... to czas wyjątkowy i naprawdę błogosławiony... cieszcie się , odpoczywajcie i dbajcie o siebie
pozdrawiam
izis
Fanka BB :)
Izis Dzieki za komplement ....lepiej sie postaraj o swoje aktualne, też z chęcią byśmy Cię chciały obczaić i zobaczyc, jak rosnie Twoj domek dla dzidzi jak to Silka Ładnie nazwała Prawda?
Ps : Wiesz Izis? Patrząc na Twoje zdjęcia wstecz z poprzedniej ciąży to Ty ślicznie wyglądałas ja jak miłam taki brzuszek jak Ty to byłam cała napuchnieta buzia jak balon,ramiona pakera jakiegoś, nogi i stopy napuchniete a Ty to jak z obrazka jakyś sobie brzuszek do siebie dokleiła hha Super
Dziekuje kochana
w sumie to przytyłam 15 kilo a Kuba ważył 3 niewiem gdzie mi to poszło wszystko chociaż przed samym porodem to i ja byłam napuchnięta nieźle,naprawde
a pamiętam jak nastepnego dnia po urodzreniu weszłam pod prysznic już bez brzuchala to byłam w szoku jakie mam szerokie biodra jak mi się kości biodrowe strasznie rozeszły mąż jeszcze pamietam pomagał mi się umyć a ja zaczęłam ryczeć że już nigdy nie zmieszcze się w moje spodnie sprzed ciąży;-):-):-)
a karmiąc Kube przez rok tak schudłam że ważyłam nawet mniej niż przed ciążą
izis
Fanka BB :)
Hanna Niby to moja druga ciąża..a mi sie wydaje że przechodzę to pierwszy raz....emocje mi nie ostygają..zachwyt ..radość...i już się nie moge doczekać plmetka chociaż
Dokładnie tak samo to odczuwam;-)
reklama