reklama
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
No to wklejam swój brzuszek
I czekam na Wasze
Zdjęcie zrobione dzisiaj ( 22.09.2007 ) 12t6dc
I czekam na Wasze
Zdjęcie zrobione dzisiaj ( 22.09.2007 ) 12t6dc
Silka
Ps. Strasznie przepraszam za ten okropny bałagan w tle Już posprzątałam
Silka super brzusio:-) ja jak sie wezme to tez powklejam tylko dajcie mi troche czasu niech sie lepiej poczuje, bo jak narazie to nie mam sily i ochoty, ale za to chetnie wasze poogladam:-). Obiecuje nadrobic zaleglosci
Silka no ładny brzusio ale ja chyba mam wiekszy haha, tylko podkreślam jestem po jedzeniu, az 2 talerzyki żureczku no dobra to mnie nie tłumaczy haha
Dziewczyny wogole fajne brzusie macie aj chyba ajkos otyła jestem ahha a tak nie dawno mówiłam że brzuchol mam wklesły haha
No dobra to mój brzusio zdjecie świeże bo ma 5 minutek haha
24.09.2007r (11 Tydzień,2 dzień)ciązy
Dziewczyny wogole fajne brzusie macie aj chyba ajkos otyła jestem ahha a tak nie dawno mówiłam że brzuchol mam wklesły haha
No dobra to mój brzusio zdjecie świeże bo ma 5 minutek haha
24.09.2007r (11 Tydzień,2 dzień)ciązy
Silka
Lady super brzunio I wcale otyła nie jesteś Fajna laska jesteś :-)
No też tak o tych stronach erotycznych pomyślałam Mam nadzieję, że tak nie będzie. Następne zdjęcie wklejam w spodniach
Buźki !!!!
No też tak o tych stronach erotycznych pomyślałam Mam nadzieję, że tak nie będzie. Następne zdjęcie wklejam w spodniach
Buźki !!!!
izis
Fanka BB :)
Silka,Lady muszę wam powiedzieć że macie super figurki naprawde zgrabne z was laski;-)
i brzuszki też juz zaokraglone ładnie
może ja też sie postaram i wkleje w końcu teraźniejszy
tylko cholera nieumiem chyba zmniejszać wczesniej mi małzon wstawiał
i brzuszki też juz zaokraglone ładnie
może ja też sie postaram i wkleje w końcu teraźniejszy
tylko cholera nieumiem chyba zmniejszać wczesniej mi małzon wstawiał
reklama
Izis Dzieki za komplement ....lepiej sie postaraj o swoje aktualne, też z chęcią byśmy Cię chciały obczaić i zobaczyc, jak rosnie Twoj domek dla dzidzi jak to Silka Ładnie nazwała Prawda?
Ps : Wiesz Izis? Patrząc na Twoje zdjęcia wstecz z poprzedniej ciąży to Ty ślicznie wyglądałas ja jak miłam taki brzuszek jak Ty to byłam cała napuchnieta buzia jak balon,ramiona pakera jakiegoś, nogi i stopy napuchniete a Ty to jak z obrazka jakyś sobie brzuszek do siebie dokleiła hha Super
Ps : Wiesz Izis? Patrząc na Twoje zdjęcia wstecz z poprzedniej ciąży to Ty ślicznie wyglądałas ja jak miłam taki brzuszek jak Ty to byłam cała napuchnieta buzia jak balon,ramiona pakera jakiegoś, nogi i stopy napuchniete a Ty to jak z obrazka jakyś sobie brzuszek do siebie dokleiła hha Super