reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

im0009045qqcg5.jpg

reklama
Silka super brzusio:-) ja jak sie wezme to tez powklejam tylko dajcie mi troche czasu niech sie lepiej poczuje:zawstydzona/y:, bo jak narazie to nie mam sily i ochoty:no:, ale za to chetnie wasze poogladam:-). Obiecuje nadrobic zaleglosci:tak:

Silka no ładny brzusio ale ja chyba mam wiekszy haha, tylko podkreślam jestem po jedzeniu, az 2 talerzyki żureczku:) no dobra to mnie nie tłumaczy haha :)

Dziewczyny wogole fajne brzusie macie aj chyba ajkos otyła jestem ahha a tak nie dawno mówiłam że brzuchol mam wklesły haha :)

No dobra to mój brzusio zdjecie świeże bo ma 5 minutek haha :)

24.09.2007r (11 Tydzień,2 dzień)ciązy :)

Lady super brzunio :tak::tak::tak::-D:-D:-D I wcale otyła nie jesteś :no: Fajna laska jesteś :-D:-)

No też tak o tych stronach erotycznych pomyślałam :-D:-D:-D Mam nadzieję, że tak nie będzie. Następne zdjęcie wklejam w spodniach :-D:-D:-D:-D:-D

Buźki !!!!

Silka,Lady muszę wam powiedzieć że macie super figurki naprawde zgrabne z was laski:-p;-)
i brzuszki też juz zaokraglone ładnie:tak:
może ja też sie postaram i wkleje w końcu teraźniejszy
tylko cholera nieumiem chyba zmniejszać wczesniej mi małzon wstawiał

reklama
Izis :)Dzieki za komplement ....lepiej sie postaraj o swoje aktualne, też z chęcią byśmy Cię chciały obczaić i zobaczyc, jak rosnie Twoj domek dla dzidzi :) jak to Silka Ładnie nazwała :)Prawda? :)

Ps : Wiesz Izis? Patrząc na Twoje zdjęcia wstecz z poprzedniej ciąży to Ty ślicznie wyglądałas ja jak miłam taki brzuszek jak Ty to byłam cała napuchnieta buzia jak balon,ramiona pakera jakiegoś, nogi i stopy napuchniete a Ty to jak z obrazka jakyś sobie brzuszek do siebie dokleiła hha :)Super :)

Do góry