reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

reklama
no no - brzuszki śliczne.... tylko wiecie,że dzieciaczki są na wysokości końca majtek albo jeszcze niżej.... a tam to płaściutko macie, hihi
pozdrawiam

Izis przyłączam się do zdania LadyLajli :tak: Pięknie wyglądaś w ciąży !!!!!! No i już nie możemy się doczekać kiedy wkleisz obecny domek swojej dzidzi :tak::-D
Buziaczki.

Materia :) Skuś skuś..... czekamy.....

Hanna31 :) No może spójrz jeszcze raz..:]... nam raczej tego brzuszka kalorie nie rozepchały :)

Silka :) Kurcze, jeszcze troche i w kompleksy wpadniemy hahaha :) My tam wiemy swoje i już :)Jedno pewne tam gdzieś ulokował sie dzidziuś hihihi :) a nie tłuszczyk jakiś, oponke byśmy miały, jak widać zadna z nas jej nie posiada:) ajjjj zrzuciłam to z siebie ,nikt nie da nam sie cieszyć tą chwilą :p no dobra wczoraj miałyśmy te chwile dziś mineła hahah :)

:-D:-D:-DHEJ DZIEWCZYNKI
ależ absolutnie nie sugeruję,ze Wasze brzuszki są kaloryczne;-)tylko jeszcze takie malusie:tak:........ teraz to pewnie nie możecie się doczekać jak pięknie się zaokrąglą ale poczekajcie do luty/marzec nie mówiąc o kwietniu .... wtedy to się już marzy żeby było po wszystkim:sorry2:
tak sobie próbuję przypomnieć jakie to jest niesamowite uczucie jak się nosi w sobie nowe życie... to czas wyjątkowy i naprawdę błogosławiony... cieszcie się , odpoczywajcie i dbajcie o siebie
pozdrawiam

Hanna :) Niby to moja druga ciąża..a mi sie wydaje że przechodzę to pierwszy raz....emocje mi nie ostygają..zachwyt ..radość...i już się nie moge doczekać :)plmetka chociaż :)

Izis :)Dzieki za komplement ....lepiej sie postaraj o swoje aktualne, też z chęcią byśmy Cię chciały obczaić i zobaczyc, jak rosnie Twoj domek dla dzidzi :) jak to Silka Ładnie nazwała :)Prawda? :)

Ps : Wiesz Izis? Patrząc na Twoje zdjęcia wstecz z poprzedniej ciąży to Ty ślicznie wyglądałas ja jak miłam taki brzuszek jak Ty to byłam cała napuchnieta buzia jak balon,ramiona pakera jakiegoś, nogi i stopy napuchniete a Ty to jak z obrazka jakyś sobie brzuszek do siebie dokleiła hha :)Super :)

Dziekuje kochana:-p
w sumie to przytyłam 15 kilo a Kuba ważył 3 niewiem gdzie mi to poszło wszystko chociaż przed samym porodem to i ja byłam napuchnięta nieźle,naprawde
a pamiętam jak nastepnego dnia po urodzreniu weszłam pod prysznic już bez brzuchala to byłam w szoku jakie mam szerokie biodra jak mi się kości biodrowe strasznie rozeszły mąż jeszcze pamietam pomagał mi się umyć a ja zaczęłam ryczeć że już nigdy nie zmieszcze się w moje spodnie sprzed ciąży;-):-):-)
a karmiąc Kube przez rok tak schudłam że ważyłam nawet mniej niż przed ciążą:eek:

reklama
hej dziewczynki
dawno brzuszków nie było...no już pokazać mi tu...teraz to juz pewnie uznam,że to dzidziolki Wam je rozpychają:-):-D:cool2:

Do góry