reklama
A opowiadałam Wam juz jak podczas porodu mnie zagadywala położna? bo byłam pod znieczuleniem miejscowym... i sie tak bredzi troszke sen lapie... caly czas porodu a raczej ciecia ...pytałam sie piguly nie tego co trzeba bo zamiast zapytac sie jeje czy wszystko tam w porzadku widac i takie tam? to ja sie jeej pytlam a ile ważą wody? a ile schudne odrazu po porodzie jeju ale siara typowa nie dosc ze blondyna to jeszcze malolata ktorej tylko figura w glowie teraz z tego brechtam hahahaha a wtedy jak mi glupio bylo jak doszlam do siebie hahahaha
A
ada04
Gość
LADY jesteś nie zastapiona:-)
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Dobre... Ja tam pytać się nie będę ile ważą wody+dziecko+jeszcze reszta tego wszystkiego... Po prostu popędzę na wagę i się dowiem
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
ja mysle ze z tak z 6 -7 kg to wszytko wazy:-):-):-)
Ty Sila tak od razu z lozka porodowego chcesz pedzic na wage to prawie tak jak ja tyle ze ja zeszlam z lozka i chcialam isc dzwonic do rodziny ze ja juz urodzilam .... a polozna mnie za fraki i mowi a moze dziecko bysmy cie tak pocerowali najpierw cooo
Ty Sila tak od razu z lozka porodowego chcesz pedzic na wage to prawie tak jak ja tyle ze ja zeszlam z lozka i chcialam isc dzwonic do rodziny ze ja juz urodzilam .... a polozna mnie za fraki i mowi a moze dziecko bysmy cie tak pocerowali najpierw cooo
Witam! Jestem w 31 tc i waże 70 kg (przytyłam 15 kg) przy wzroście 170. Brzusio mam wielki, a piersi z rozmiaru duże C urosły do dużego E, co mnie wcale nie cieszy Rozstępów nie mam !!! Poza biustem i brzuszkiem dużo sie nie powiększyłam
reklama