reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

reklama
zgadzam się z wami :tak::-D:-D
u mnie brzusio już jest bardzo duuuży i to pewnie dlatego żadne kremy nie skutkują i rozstępy mnie dopadły:baffled:
Silka ja to najbardziej przoduje z wagą:zawstydzona/y::baffled: no ale trudno, nic na to nie poradze:-D

Witam Panienki!
Jako nowa KWIETNIÓWECZKA dopisuje się na dzień dzsiejszy 12.01.2008 w 28tc mam:
Waga--- z przed ciązy 47kg teraz 54kg na plusie 7kg
Biust--- z przed ciązy 75 teraz 90:-D:-D:-D (najwieksza radocha dla mnie i meża tez:-p hehe)
Biodra w najszerszym miejscu 60cm z przed ciazy nie pamietam
Brzuszek w pepku 91cm z przed ciązy nie pamietam

Dziewczynki jak tak patrze na wasze wymiary to martwie sie tymi moimi bidrami:-( nie wiem jak mi to dziecko wyjdzie:-( no chyba ze cos zle mierze no ale ja mierze biderka tak zaraz pod brzuszkiem to dobrze?? czy zle?? a jak zle to jak mam sobie zmierzyc?? ale za to biscicho mi poszlo duuuuzzzzo:szok:

Maja u mnie nie było wcale rozstępów z Luckim, a z Domisiem 2 tygodnie przed porodem puściła sie linijka która przez ten czas tzn do urodzenia rozpuściła sie "kwiatem" po całym brzuchu. Teraz to już szkoda gadać.
Ale i tak zbledną.
Nie mam zapędów już występowania w bikini na plaży. Aj low jednoczęściówki;-):-D

Dziewczynki wklejam zdjecie z 26tc bo narazie nie posiadam aktualniejszego ale postaram sie zrobic i napewno wkleje bo juz teraz mam 28tc wiec mysle ze z brzuszkiem sie leciutko ruszylo no ale to sie okaze po zdjeciu:tak:

Oj nie wiedzialam ze to zdjecie bedzie takie malutkie:-( kurcze ale zabardzo nie wiem jak wy to robicie ze takie wieksze wklejacie musze pokabinowac:blink: ale to juz z tym aktualnym zdjeciem narazie juz niech takie bedzie.

reklama
podopisywałam swoje nowe wymiary...jakoś tak brzuś mocno przez miesiac nie urósł albo mi isę zdaje ;-)

ja nie mam jeszcze rozstępow..ale brzusio swędzi jak szalony ...i chyba mnie nie ominą no bo tez dlaczego by mnie ? ;-)

Do góry