reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

no najpierw Silka , albo Maja a pozniej ja ............o rany jak sobie pomysle to az mi ciary przechodza :-(ze tez nie da sie tego jakims innys sposbem zalatwic, jakas teleportacja bez bolowa by sie przydala:-):-):-)

reklama
Silka co fakt to fakt ladnie wygladasz w tej ciazy:tak:, nie wiem jak maja bo sprytnie buzke zakryla:-D
ja jak dzisiaj zobaczylam swoje zdjecia ze Swiat to sie przestaszylam:szok:, jak to sie nie okaze dziewczyna to bedzie szalenie uroczy chlopczyk:-D, bo mi wszystko zabral:wściekła/y:, narazie nie wklejam dopoki handra nie minie:baffled:

maju :) domeczek Michałka piękny :tak::-) My mamy chyba ten sam termin, prawda :confused:

No swoją drogą ciekawe, kto będzie pierwszy :tak: Bo wcale nie powiedziane, że ja, choć nie ukrywam, że bardzo by mi się podobało, gdyby syneczek zdecydował się na wyjście 1wszego kwietnia :tak: Byłby Prima Aprilisowym psikusem dla rodziców ;-)

Dziewczyny lekarze twierdza ze najbardziej zblirzona data porodu jest data z pierwszego usg.- kolejne poprostu opieraja sie na wymiarach dziecka, a tempo wzrostu każdego dziubaska moze być inne, a na samym początku ciaży wszystki rosną podobnie.:-)

U mnie na + 4 kg, ale to nie tak mało, bo po Domisiu jeszcze zostało mi do pierwotnej wagi 6 kg więc ;-):-D
Tę ciążę zaczynam od 64 kg:-)

maju :) ojeju :szok: rzeczywiście Michałek duży chłopak będzie, bo brzunio na prawdę musi być pokaźny ( czego na zdjęciach nie widać, bo wyglądasz pięknie :tak: ) No nie źle rośniemy dziewczynki, nie źle ;-)

Ps. maju :) przodujemy tu w tych wymiarkach razem ;-)

reklama
Z Domisiem przytyłam razem 26 kg a sam on ważył tylko 3,100, także spokojnie.

Teraz nie ma co sie zamartwiać przyrostem wagi. jak urodzimy bedziemy się brać za siebie;-)

Do góry