reklama
basienka33
Początkująca(y)
Moje ulubione to ; Jadore Diora ,a teraz Euphoria Kleina:-)
Dobry wątek)))
Ja lubię ciężkie zapachy:
Organza Indecence - Givenchy, niestety nie do zdobycia w Polsce.
Kenzo Jungle Elephant
Dior - addict
Laura Biagotti - Roma - ten ostatni z sentymentu raczej.
To tyle mam na stanie
Nie tak całkiem dawno skończyłam Lolitę Lempicką - Love czyli najnowszą. Miałam Code Armaniego, ale średnio mi podchodził, miał taką nutkę, która mnie drażniła, ale za to Amour Kenzo odkupię sobie zaraz jak tylko skończy mi się jakiś jeden z wyżej wymienionych.
Aaaa, teraz zachorowałam na Pradę, klasyk, stary zapach Prada Prada, ale nigdy wcześniej go nie wąchałam, a szkoda bo się zakochałam.
Mój mąż ma taką samą obsesję na punkcie zapachów jak ja.
Teraz na zmianę pachnie: Lolitą Lempicką, Gucci - Gucci, Xyrus Rouge - Givenchy, Pi - Givenchy (niebieskim, złoty miał poprzednio), Diorem Homme (mi się średnio podoba) i męską Romą Laury Biagotti, ale tym nieczęsto bo pomysł nie tarfiony, czasmi można się przjechać na sentymentach
Ja lubię ciężkie zapachy:
Organza Indecence - Givenchy, niestety nie do zdobycia w Polsce.
Kenzo Jungle Elephant
Dior - addict
Laura Biagotti - Roma - ten ostatni z sentymentu raczej.
To tyle mam na stanie
Nie tak całkiem dawno skończyłam Lolitę Lempicką - Love czyli najnowszą. Miałam Code Armaniego, ale średnio mi podchodził, miał taką nutkę, która mnie drażniła, ale za to Amour Kenzo odkupię sobie zaraz jak tylko skończy mi się jakiś jeden z wyżej wymienionych.
Aaaa, teraz zachorowałam na Pradę, klasyk, stary zapach Prada Prada, ale nigdy wcześniej go nie wąchałam, a szkoda bo się zakochałam.
Mój mąż ma taką samą obsesję na punkcie zapachów jak ja.
Teraz na zmianę pachnie: Lolitą Lempicką, Gucci - Gucci, Xyrus Rouge - Givenchy, Pi - Givenchy (niebieskim, złoty miał poprzednio), Diorem Homme (mi się średnio podoba) i męską Romą Laury Biagotti, ale tym nieczęsto bo pomysł nie tarfiony, czasmi można się przjechać na sentymentach
miauczus54
Fanka BB :)
ja używam Dolce&Gabbana The One i narazie nie szukam innych
aniadavid
Zaangażowana w BB
Moim ulubionym jest Incadessence z Avonu:-):-)
Nooo, super jest, też mam i b. lubię.Moim ulubionym jest Incadessence z Avonu:-):-)
Poza tym Amor Amor, Giorgio Beverly Hills So You i Voile D'Ambre Tves Rocher.
aniadavid
Zaangażowana w BB
Ja ten zapach po prostu uwielbiam i moglabym go wachac i wachac...
reklama
Podziel się: