reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze perfumy

reklama
Witam.
U mnie przodują Versace Bright Cristal później Puma Red i Create. Od czasu do czasu używam Lacoste rozowa albo Bvlgari Omnia albo Elizabet Arden "5 Avenue"albo zielona herbata. Latem zdecydowanie Dolce&Gabbana "light blue". Jestem blondynką.

ja uwielbiam Rose Absolute-YR, Baby Doll - YSL, i wszystkie Lolity Lempickiej....A na co dzień do pracy Werbena - YR lub Red Flower Kenzo

Ja nutke zielonej herbaty wyczuwam w Gucci-Envy...:sorry:
Troche podchodzi pod ''swieza zielen''i moze dlatego...

A moimi ukochanymi perfumami jest J'Adore -Christiana Diora i Lolita Lempicka.

A ostatnio spodobal mi sie zapach Jennifer Lopez-Glow by J.Lo...kupie go sobie na lato...co prawda niektorzy uwazaja,ze zalatuje mydlem,ale mnie sie podoba...trudno by zapach dla kazdego i na kazdym pachnial tak samo :sorry:

Mam tez Code pour Femme Armaniego-dostalam w tamtym roku od meza pod choinke...bardzo mocny ale tez bardzo seksowny zapach;-) tyle,ze zdecydowanie na zime,bo na lato za ciezki.

Ja mam Ungaro Avonu
Cacharel Noa
Beckham rózowy

lubie tez little black dress avonu
i pur blance oraz perceive

mam sporo ulubionych zapachów, ale większość drogich i nie kupuje:confused2: ale kiedyś na pewno bede miala wymarozną kolekcję:tak::tak::tak::cool2::-)

jestem naturalną brunetka z jasną karnacjąi niebieskimi oczami TLENIONĄ NA BLOND:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
och ja też jestem wąchaczem..do zapachów się przywiązuję i bardzo mi się kojarzą z konkretnymi ludźmi. moje dziecię też wąchacz i używacz ;-):-) niestety nie daje się zbyć perfumkami dla dzieci, więc musimy się dzielić:-D
bardzo mi podchodzą zapachy:
Lancome- miracle (ten najstarszy) qui, nawet czasem tresor miewałam
Cacharel- noa (najstarsza)
DNKY to go- w lecie, be delicious do pracy;-)
Gucci envy jedyny zapach, który dostałam i był ok..
Laura Biagiotti Roma- mam sentyment, tak jak ktoś tu wcześniej:-)
Estee Lauder Pleasures Intense- piękne, ale jakoś o nich zapomniałam...
ehh ale coś fajnego chętnie bym przyjęła pod choinkę:-D

Do góry