reklama
Lubię tez zapach green tea Arden.
Ja też Fajny świeżuch Używałam kiedyś, jak jeszcze byłam na studiach i tak mi się kojarzą:-)
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Mam dwa takie naj naj!
Na ciepłe pory roku Lacoste touch of spiring
i na te chłodniejsze i Suddenly- ale ten to już nie wiem jakieś firmy, bo sie napis zdrapał , no i muszę powiedzieć, ze używam ich zamiennie tzn. w zależności od nastroju i Lacoste raczej uzywam jako dziennego, a ten drugi raczej wieczorowo.;-)
I jest git!
Mojego męża uwielbiam w zapachu Burberry touch for men lub ew. Lynx
Na ciepłe pory roku Lacoste touch of spiring
i na te chłodniejsze i Suddenly- ale ten to już nie wiem jakieś firmy, bo sie napis zdrapał , no i muszę powiedzieć, ze używam ich zamiennie tzn. w zależności od nastroju i Lacoste raczej uzywam jako dziennego, a ten drugi raczej wieczorowo.;-)
I jest git!
Mojego męża uwielbiam w zapachu Burberry touch for men lub ew. Lynx
mamabartusia
Fanka BB :)
Jak dotąd moje ulubione to Lacoste Pour Femme (kremowy kolor).
A oprócz tego Morgan, i ostatnio kupiłam Davidoff Echo ale jakoś niespecjalnie w moim stylu.
Kiedyś bardzo lubiłam Passion Dance z Avon,skończyły sie dawno ale ciągle mam do nich sentyment.
A oprócz tego Morgan, i ostatnio kupiłam Davidoff Echo ale jakoś niespecjalnie w moim stylu.
Kiedyś bardzo lubiłam Passion Dance z Avon,skończyły sie dawno ale ciągle mam do nich sentyment.
naja
Fan(ka)
ja jestem wierna od lat Kenzo Jungle. najpierw 'słoniowi', gdy zmienili linię po prostu jungle. ale to perfumy ciężkie, na wieczorne wyjścia, lub ważniejsze zimowe okazje. nie mniej - moje ukochane
latem na przykład Burberry 'Week end'.
a w ogóle na codzień często sięgam po Cerruti Image. właściwie nie wiem dlaczego.. z sentymentu chyba do okoliczności, w jakich je kupiłam;-)
latem na przykład Burberry 'Week end'.
a w ogóle na codzień często sięgam po Cerruti Image. właściwie nie wiem dlaczego.. z sentymentu chyba do okoliczności, w jakich je kupiłam;-)
reklama
Podziel się: