reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ej ej, zapytały dlaczego, dlatego napisałam. Nie chciałam pisać tego od razu, więc po prostu poradziłam udać się do gina. Ot i tyle. Fakt, mogłam napisać prywatną wiadomość, no ale wyszło tak, a nie inaczej.
A sytuacja niestety miała miejsce i to dosyć niedawno, i faktycznie ginekolog powiedział, że był to jeden z pierwszych objawów.
I tyle :)
Jeżeli kogoś uraziłam, to wybaczcie :)

reklama
ja miałam niedawno infekcje,brałam leki na receptę ,ale ponoc dobrze est stosować naturalną ochronę,tz.pić dużo kefirów,one tworzą naturalną florę itp.słyszałam ,że pomaga

a mnie przeziębienie dopadło ,katar,ból gardła i łamie mnie w kościach,czosnek był,a teraz soczek z aronii(sama robiłam)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mońcia - zupełnie to normalne z ty śluzem mam go strasznie dużo i to więcej niż w poprzedniej ciąży. A popuścić mi się też zdarzy podczas np kichnięcia czy rzyganka.

Apropos tego ostatniego to dzisiaj mi się cała poranna seria trafiła :szok::szok:. Masakra współczuję dziewczynom co to na co dzień mają lub miały.

Fasolinka - ja proponowała takie łagodne sposoby jak tantum rosa czy maść ale po globulki wybrałabym się do lekarza. Ja kiedyś brałam globulki na własną rękę na wczasach ale to ustaliłam wcześniej z ginem że jakby co to biorę. Inaczej bym się sama nie zdecydowała.

Kasiadom - życzę zdrówka taka okrutna pogoda co chwilę inną z nas dopada. Ale idą podobno mrozy to może trochę wymrozi te paskudztwa :tak:.

hej dziewczyny, macie tak czasami że znakomicie się czujecie.. nic nie boli, nic nie dokucza, brzucha nie czujecie i w ogóle... bo ja mam 2 tyg do wizyty i już łapię fazę... :/

Nadalka, od 2 tyg mam to samo :/ 3 byłam na wizycie , tydzień było super, może i nawet troszkę dłużej ... a teraz jeszcze wchodząc na wagę ciągle mam -2,5 kg ... nic nie przytyłam , żadnych zachcianek , nic mi nie jest....nie wiem co się dzieje :szok:

tak tak ... niby nic się nie dzieje tyryry a jak zacznie to zmasakruje ;p plus poród i będziemy najmilej wspominać pewnie to co jest teraz , hehe :tak:

pewnie tak :) ostatnio byłam u dentysty i stwierdziłam że wolę rodzić niż żeby mi wierciła zęba :/ jeszcze tak się spięłam że mi po języku przejechała :/

nadalka - ja tak mam dziś :baffled:
Co do dentysty, jak sie tak spinasz weź znieczulenie. Ja leczyłam zęby w pierwszej ciąży, ja nie siądę na fotel bez znieczulenia.

reklama
no dzięki dziewczyny :baffled:straszcie mnie.....czeka mnie to samo a ogólnie dentysty siię nie boje ,ale nie pójdę już prywatnie do mojego bo to są mega wydatki ..... muszę iść na NFZ .... :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry