- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tez czasem cos tak czuje, nie czuje... Ale wlasnie podobno kolo 14 tygodnia ruchy dzidziusia staja sie mocniejsze i wiekszosc kobiet odczuwa je juz wyraznie
nadalka do czego bys to porownala ? (choc wiem, ze bedzie ciezko)... Bo tez juz odczuwam czasem "COS" ale nie wiem co to i czy to dzidzia, a chcialabym, chciala
nadalka do czego bys to porownala ? (choc wiem, ze bedzie ciezko)... Bo tez juz odczuwam czasem "COS" ale nie wiem co to i czy to dzidzia, a chcialabym, chciala
Agulka2012
Fanka BB :)
na wczoraj wieczorem chyba 1 raz poczułam maleństwo a przynajmniej tak mi się wydaje. to było takie uczucie jakby coś obróciło mi się nagle w brzuchu. niby taki pęcherzyk, niby ruch... śmieszne ale fajne!
Ja tez czasem cos tak czuje, nie czuje... Ale wlasnie podobno kolo 14 tygodnia ruchy dzidziusia staja sie mocniejsze i wiekszosc kobiet odczuwa je juz wyraznie
hmm właśnie nie wiem.. jak by mnie czasem coś czepnęło w środku tak lekko, ale jak pisałam poczuję, ale przyłożę rękę to nic nie czuć już :/
ja się nie kładę na brzuchu, nawet jak idę spać bo to była moja ulubiona pozycja do zasypiania bo po prostu mnie brzuch uciska jak na nim leże i czuję straszny dyskomfort...
mój D. też nic nie czuję, ja czuję w środku czasem coś lekko trąci, czasem się coś przeleje... już mnie podbrzusze boli, takie wymacane ;p
mini doppler też nie ułatwia mi obserwacji mojego maluszka :/
mój D. też nic nie czuję, ja czuję w środku czasem coś lekko trąci, czasem się coś przeleje... już mnie podbrzusze boli, takie wymacane ;p
mini doppler też nie ułatwia mi obserwacji mojego maluszka :/
Dziewczyny kolezanki ktore urodzily mowia mi, ze jeszcze bedziemy mialy dosyc tak nas nasze dzidzie skopia !!! A to sie nic nie bedzie dalo zrobic ! I co wtedy ??? Ale i tak sie nie moge doczekac ))
A w ogole wydaje mi sie, ze mi leciutenko sie pempek zmienia... Zawsze mnie smieszylo, jak dziewczyny mialy taki wystajacy... A chyba sama taka bede miala;-)
A w ogole wydaje mi sie, ze mi leciutenko sie pempek zmienia... Zawsze mnie smieszylo, jak dziewczyny mialy taki wystajacy... A chyba sama taka bede miala;-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: