reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
albo mi się wydaje albo od jakiegoś czasu ok 2 dni coś mnie czepia w podbrzuszu zastanawiam się czy to nie dzidziuch ;)

reklama
Ja tez czasem cos tak czuje, nie czuje... Ale wlasnie podobno kolo 14 tygodnia ruchy dzidziusia staja sie mocniejsze i wiekszosc kobiet odczuwa je juz wyraznie :)

nadalka do czego bys to porownala ? (choc wiem, ze bedzie ciezko)... Bo tez juz odczuwam czasem "COS" ale nie wiem co to i czy to dzidzia, a chcialabym, chciala :):tak:

na wczoraj wieczorem chyba 1 raz poczułam maleństwo:) a przynajmniej tak mi się wydaje. to było takie uczucie jakby coś obróciło mi się nagle w brzuchu. niby taki pęcherzyk, niby ruch... śmieszne ale fajne!

Ja tez czasem cos tak czuje, nie czuje... Ale wlasnie podobno kolo 14 tygodnia ruchy dzidziusia staja sie mocniejsze i wiekszosc kobiet odczuwa je juz wyraznie :)

nadalka do czego bys to porownala ? (choc wiem, ze bedzie ciezko)... Bo tez juz odczuwam czasem "COS" ale nie wiem co to i czy to dzidzia, a chcialabym, chciala :):tak:

hmm właśnie nie wiem.. jak by mnie czasem coś czepnęło w środku tak lekko, ale jak pisałam poczuję, ale przyłożę rękę to nic nie czuć już :/

nadalka to ja mam identycznie wlasnie :) Sie wkurzam, ze ja czuje a jak kaze polozyc mojemu R (ktory mnie znowu wkurza) reke na brzuchu, to on nic nie czuje.... Ja najbardziej czuje jak sie poloze na brzuszku... A ty ? Probowalas ????:tak:

maaaaaamuśku !! albo ja mam inaczej i nic nie czuje , albo to co czuje to właśnie to ... boże żeby to już było takie czucie konkretne ;p to bym mogła stwierdzić

ja się nie kładę na brzuchu, nawet jak idę spać bo to była moja ulubiona pozycja do zasypiania bo po prostu mnie brzuch uciska jak na nim leże i czuję straszny dyskomfort...
mój D. też nic nie czuję, ja czuję w środku czasem coś lekko trąci, czasem się coś przeleje... już mnie podbrzusze boli, takie wymacane ;p
mini doppler też nie ułatwia mi obserwacji mojego maluszka :/

Dziewczyny kolezanki ktore urodzily mowia mi, ze jeszcze bedziemy mialy dosyc tak nas nasze dzidzie skopia !!! ;) A to sie nic nie bedzie dalo zrobic ! I co wtedy ??? Ale i tak sie nie moge doczekac :)))

A w ogole wydaje mi sie, ze mi leciutenko sie pempek zmienia... Zawsze mnie smieszylo, jak dziewczyny mialy taki wystajacy... A chyba sama taka bede miala:szok:;-)

reklama
mi chyba na razie taki nie grozi bo mam sporo sadełka które mnie obroni :)
A niech kopią heh przynajmniej będą nas utwierdzać że będziemy mamami :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry