reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze objawy i dolegliwości... ;)

dota ja tez tak mam....wieczor i noc są koszmarne przez zgage.... i tez zrobilam sobie zapas kefirków i mam nadzieje ze pomogą...

reklama
Powiem wam, że ja naprawde uważam na to co jem...żeby nie miec tej zgagi...a dzisiaj w nocy to myślałam, że mi gardło spali...no cos strasznego:angry:

Powiem wam, że ja naprawde uważam na to co jem...żeby nie miec tej zgagi...a dzisiaj w nocy to myślałam, że mi gardło spali...no cos strasznego:angry:

Ja też jem neutralne rzeczy. Nic słonego, nic ostrego, nic mocno słodkiego. Staram się pić dużo wody i te kefiry... Ale czasami po zwykłej kanapce z żółtym serem mnie też dopada :wściekła/y: Ręce opadają...

Wspolczuje wam dziewczyny naprawde.Zgaga mi tak czesto teraz nie dolega ale ja naszczescie mam wyprobowany sposob na nia.Szkoda ,ze choc tyle o tym juz pisalam nie chcecie choc sprobowac czy to dziala.No ale zycze wam zeby pomogly kefirki lub reni;-)

Tak bywa z naszyszymi zapominalskimi glowami;-) ja tez ciagle o czyms zapominam jak ide do sklepu.W ciazy zdarza mi sie to chyba nawet duzo czesciej niz normalnie.;-)Mam nadzieje ,ze Ci pomoze jesli jednak kupisz to siemie.Dla mnie to prosty i skuteczny sposob.Nie wiem moze nie na wszytkich dziala ale jak mowie nie zaszkodzi sprobowac:tak:

Ja naszczescie nie musze probowac zadnych sposobow :-) Nie mam czesto zgagi a jesli nawet ja mam to chyba nie tak straszna jak Wy :no:

No to i ja sie dopisuje.
Tyle że u mnie występuje zgaga weekendowa, tzn dopada mnie w piątek i cały weekend trwa, od rana do nocy:baffled: Już mam czasami tego dość, bo to nie tyle że mnie pali, ale mnie dusi. Ostatnio zasnęłam o 4 w nocy po tym jak co sie położyłam musiałam wstać zeby złapać oddech bo na lężąco brakowało mi powietrze. Nie wspomne o pieczeniu, bo to oczywiste, w każdym razie świeczki w oczach obowiązkowe....
No więc kupiłam sobie to siemie lniane, tzn nie ziarenka bo babka w aptece mojej mamie poleciłalen mielony i żeby go pić czy jeśc tak jak Aneczka mówi:tak:
I chyba moja zgaga sie wystraszyła tego siemienia, bo od tej pory mi nie dokucza....
No ale weekend sie już zbliża:-D

Dziewczyny powiedzcie czy wy czasem macie bole w podbrzuszu? Ale nie takie normalne tylko takie klujace... :-( Ja niedawno mialam i postawilam wszystkich w biurze na bacznosc :zawstydzona/y:
Moj szef stal nad moim biurkiem a reszta krecila sie po biurze i moj maz akurat przyszedl czegos i nagle zlapalm sie za dol brzuszka bo naprawde bylo nie przyjemnie :zawstydzona/y: bolalo :shocked2:
Ale po prau minutkach przestalo :dry: nie wiem czy to normalne?

reklama
Belka moze dzidzia Ci poprostu tak uklula?
Mi sie zdarza czasem cos takiego i wiem ,ze to dzidzia nagle jakos bryknie nieraz ,ze az mnie w pol zgina albo wrecz oddech mi trudno zlapac.Tylko ,ze to mija po chwili.

Do góry