reklama
Powiem wam, że ja naprawde uważam na to co jem...żeby nie miec tej zgagi...a dzisiaj w nocy to myślałam, że mi gardło spali...no cos strasznego
Ja też jem neutralne rzeczy. Nic słonego, nic ostrego, nic mocno słodkiego. Staram się pić dużo wody i te kefiry... Ale czasami po zwykłej kanapce z żółtym serem mnie też dopada Ręce opadają...
AneczkaK
mama bambulinkow
Wspolczuje wam dziewczyny naprawde.Zgaga mi tak czesto teraz nie dolega ale ja naszczescie mam wyprobowany sposob na nia.Szkoda ,ze choc tyle o tym juz pisalam nie chcecie choc sprobowac czy to dziala.No ale zycze wam zeby pomogly kefirki lub reni;-)
Szkoda ,ze choc tyle o tym juz pisalam nie chcecie choc sprobowac czy to dziala.
Aneczka ja zapominam kupić i tak jak pisałam pewnie jak pójdę do sklepu to po raz kolejny tak będzie ;-(
AneczkaK
mama bambulinkow
Tak bywa z naszyszymi zapominalskimi glowami;-) ja tez ciagle o czyms zapominam jak ide do sklepu.W ciazy zdarza mi sie to chyba nawet duzo czesciej niz normalnie.;-)Mam nadzieje ,ze Ci pomoze jesli jednak kupisz to siemie.Dla mnie to prosty i skuteczny sposob.Nie wiem moze nie na wszytkich dziala ale jak mowie nie zaszkodzi sprobowac
Ataata
Grudniowa Mama '07
No to i ja sie dopisuje.
Tyle że u mnie występuje zgaga weekendowa, tzn dopada mnie w piątek i cały weekend trwa, od rana do nocy Już mam czasami tego dość, bo to nie tyle że mnie pali, ale mnie dusi. Ostatnio zasnęłam o 4 w nocy po tym jak co sie położyłam musiałam wstać zeby złapać oddech bo na lężąco brakowało mi powietrze. Nie wspomne o pieczeniu, bo to oczywiste, w każdym razie świeczki w oczach obowiązkowe....
No więc kupiłam sobie to siemie lniane, tzn nie ziarenka bo babka w aptece mojej mamie poleciłalen mielony i żeby go pić czy jeśc tak jak Aneczka mówi
I chyba moja zgaga sie wystraszyła tego siemienia, bo od tej pory mi nie dokucza....
No ale weekend sie już zbliża
Tyle że u mnie występuje zgaga weekendowa, tzn dopada mnie w piątek i cały weekend trwa, od rana do nocy Już mam czasami tego dość, bo to nie tyle że mnie pali, ale mnie dusi. Ostatnio zasnęłam o 4 w nocy po tym jak co sie położyłam musiałam wstać zeby złapać oddech bo na lężąco brakowało mi powietrze. Nie wspomne o pieczeniu, bo to oczywiste, w każdym razie świeczki w oczach obowiązkowe....
No więc kupiłam sobie to siemie lniane, tzn nie ziarenka bo babka w aptece mojej mamie poleciłalen mielony i żeby go pić czy jeśc tak jak Aneczka mówi
I chyba moja zgaga sie wystraszyła tego siemienia, bo od tej pory mi nie dokucza....
No ale weekend sie już zbliża
belka
Klub grudniówek'07
Dziewczyny powiedzcie czy wy czasem macie bole w podbrzuszu? Ale nie takie normalne tylko takie klujace... :-( Ja niedawno mialam i postawilam wszystkich w biurze na bacznosc
Moj szef stal nad moim biurkiem a reszta krecila sie po biurze i moj maz akurat przyszedl czegos i nagle zlapalm sie za dol brzuszka bo naprawde bylo nie przyjemnie bolalo
Ale po prau minutkach przestalo nie wiem czy to normalne?
Moj szef stal nad moim biurkiem a reszta krecila sie po biurze i moj maz akurat przyszedl czegos i nagle zlapalm sie za dol brzuszka bo naprawde bylo nie przyjemnie bolalo
Ale po prau minutkach przestalo nie wiem czy to normalne?
reklama
Podziel się: