reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
hihi Doticzka a mi sie właśnie smiać z tego chce... też słyszałam o czyms takim, no ale tak na ludzki rozum to: co ma pępowina do naszego pępka...? No bo przeciez pępowina nie jest przyczepiona do nadzego pępka tylko wychodzi z łożyska, a łożysko można mieć np. na tylnej ściance macicy...;-)
Jak pierwszy raz usłyszałam właśnie to co mówisz to nie pomyślałam i uwieżyłam, no ale tak zaczęlam główkować i doszłam do wniosku właśnie że co ma piernik do wiatraka
Jak pierwszy raz usłyszałam właśnie to co mówisz to nie pomyślałam i uwieżyłam, no ale tak zaczęlam główkować i doszłam do wniosku właśnie że co ma piernik do wiatraka
Ataata
Grudniowa Mama '07
Doti ja też wcześniej jak to usłyszałam to pomyślałam że faktycznie to może być przyczyną... i dużo ludzi tak sie nato daje nabrac... gdzieś czytałam dziewczyny w początkowej ciąży też to mówiły, że to zabawa pępowiną, no ale przecież np w 10tc macica jeszcze nawet nie sięga naszego pępka więc też sie uśmiałam w duchu wtedy,...
belka
Klub grudniówek'07
Doticzka ja dostalam taka pilke od znajomej (jest fizykoterapeutka). Mozna kupic taka pilke nawet na allegro
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro tu je znajdziesz.
Siadam na nia i podskakuje albo wiginam sie na boki,a i najwazniejsze jest to by siedziec prosto. Zreszta takie cwiczenia mozna wymyslac...
Ostatnio moj maz ja do mnie rzucam a ze jest duza to musialam sie troche powysilac ale to cwiczenie bylo raczej z nudy ;-)
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro tu je znajdziesz.
Siadam na nia i podskakuje albo wiginam sie na boki,a i najwazniejsze jest to by siedziec prosto. Zreszta takie cwiczenia mozna wymyslac...
Ostatnio moj maz ja do mnie rzucam a ze jest duza to musialam sie troche powysilac ale to cwiczenie bylo raczej z nudy ;-)
belka
Klub grudniówek'07
Mnie tez czas boli w okolicy pepka ale to za to ze mialam tam kolczyk i teraz kiedy mi sie brzuszek rozciaga to i blizna razem no ale coz.
A tak wogole Dziewczyny ja wczoraj juz normalnie czulam mala nozke albo raczke... Takie cos chudego prawie pod zebrami bylo, ale jak tylko zaczelam glaskac odrazu Dzidzia zabrala. To takie slodkie :-)
A tak wogole Dziewczyny ja wczoraj juz normalnie czulam mala nozke albo raczke... Takie cos chudego prawie pod zebrami bylo, ale jak tylko zaczelam glaskac odrazu Dzidzia zabrala. To takie slodkie :-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
belka ja tez często wyczówam jakąś kończyne dziecka, nie jestem pewna czy to rączka czy nóżka., ale raczej nóżka... taka fajna chudziutka i długa i tez jak sobie ją dotykam to zaraz dzidziak ją zabiera
AneczkaK
mama bambulinkow
hihi smieszne by to bylo gdyby nasze pepki sie ze soba laczyly tzn matki i dziecka.;-)Powiem wam ,ze jak bylam mala to tak wlasnie myslalam ale teraz mam juz troche inny poglad na te sprawy.
Co do pilki to slyszlam ,ze bardzo dobrze rozluznia miesnie i pomaga nawet w pierwszej fazie porodu.Oj naskakalam sie ja na niej na porodowce;-)
Co do pilki to slyszlam ,ze bardzo dobrze rozluznia miesnie i pomaga nawet w pierwszej fazie porodu.Oj naskakalam sie ja na niej na porodowce;-)
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dotliczka na ból pleców najlepsze jest basen i ruch w wodzie. Ja od czwartku zaczynam chodzić na taką gimnastykę do Herbewa żeby nie mieć z tym problemów. A i ponoć poród po takiej gimnastyce jest łatwiejszy.
Podziel się: