reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Obawy

Mój mąż wczoraj ogolił mi okolice bikini. Tak się starał jakbym miała juz na poród iść:-D , a jaki był z siebie dumny;-) , więc go pochwaliłam a niech ma nagrodę no nie:tak: .

reklama
zwycięsko powróciłam z glukozy, najpierw krew potem glukoza, za godzine nastepna krew i po 2 kolejna, wszystko na czczo... dziewczyny jak ja wróciłam do domu, to poty sie ze mnie lały, mroczki przed oczami...:no: mówie zaraz polegne:eek: i tylko Rybaka mam na ratunek (juz raz mnie wylizał z omdlenia- dosłownie!!!) jak ja sie rzuciłam na żarcie:szok: , normalnie ręce mi się trzęsły i wszystko mi jedno było co, a ja raczej wybredna jestem. Normalnie jakbym z tydzien nic nie jadła... ale juz po wszystkim;-):laugh2:

poza glukozą... od dwóch dni czułam się hmmm jakby to- wiecie co to za uczucie jak sie tampon odrobine za płytko włoży?- to tak się czułam jakby szyjka chciała coś wypchnąć. To jak byłam w szpitalu to podeszłam na izbe pomiedzy badaniami na glukozie, ale lekarz mnie zobaczył i mówi że wszytsko bez zmian w odniesieniu do karty ciązy i że mam leżec i zalecił nospe 3x1.
wszsystko oki tylko skąd to uczucie w tej szyjce, tez tak macie? czy to dlatego że bobas co raz to cięższy?

Brawo Sorga :cool2: Dzielna jesteś :tak:
A co do tego dziwnego uczucia, to ja mam takie jakby dziwny napór może z tym tamponem to też dobre określenie. Mój lekarz powiedział, że to normalne, bo dziecko coraz cięższe ;-)

Sorga mam nadzieje ze wyniki ok. ,a ja wczoraj zjadłam kawałek słodkiego i dzis rano na czczo cukier 100:szok: ,także nie ma jaj dieta jałowa i kuniec

dzieki Jola, jak nie jedyna jestem znaczy jest dobrze:))

Jola -jak wam tata dolozyl na łózeczko to może dacie rade kupić to z Księżycami? ;-)

Sorga ja wlasnie mialam zadac dziewczynom to samo pytanie.

Normalnie czasem czuje jakby dzidzia miala mi w kazdej chwili wyskoczyc - taki ucisk na dole...wlasnie jakby zle wlozony tampon - dokladnie!!!

reklama
Do góry