reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Obawy

Mój mąż wczoraj ogolił mi okolice bikini. Tak się starał jakbym miała juz na poród iść:-D , a jaki był z siebie dumny;-) , więc go pochwaliłam a niech ma nagrodę no nie:tak: .

reklama
zwycięsko powróciłam z glukozy, najpierw krew potem glukoza, za godzine nastepna krew i po 2 kolejna, wszystko na czczo... dziewczyny jak ja wróciłam do domu, to poty sie ze mnie lały, mroczki przed oczami...:no: mówie zaraz polegne:eek: i tylko Rybaka mam na ratunek (juz raz mnie wylizał z omdlenia- dosłownie!!!) jak ja sie rzuciłam na żarcie:szok: , normalnie ręce mi się trzęsły i wszystko mi jedno było co, a ja raczej wybredna jestem. Normalnie jakbym z tydzien nic nie jadła... ale juz po wszystkim;-):laugh2:

poza glukozą... od dwóch dni czułam się hmmm jakby to- wiecie co to za uczucie jak sie tampon odrobine za płytko włoży?- to tak się czułam jakby szyjka chciała coś wypchnąć. To jak byłam w szpitalu to podeszłam na izbe pomiedzy badaniami na glukozie, ale lekarz mnie zobaczył i mówi że wszytsko bez zmian w odniesieniu do karty ciązy i że mam leżec i zalecił nospe 3x1.
wszsystko oki tylko skąd to uczucie w tej szyjce, tez tak macie? czy to dlatego że bobas co raz to cięższy?

Brawo Sorga :cool2: Dzielna jesteś :tak:
A co do tego dziwnego uczucia, to ja mam takie jakby dziwny napór może z tym tamponem to też dobre określenie. Mój lekarz powiedział, że to normalne, bo dziecko coraz cięższe ;-)

Sorga mam nadzieje ze wyniki ok. ,a ja wczoraj zjadłam kawałek słodkiego i dzis rano na czczo cukier 100:szok: ,także nie ma jaj dieta jałowa i kuniec

dzieki Jola, jak nie jedyna jestem znaczy jest dobrze:))

Jola -jak wam tata dolozyl na łózeczko to może dacie rade kupić to z Księżycami? ;-)

Sorga ja wlasnie mialam zadac dziewczynom to samo pytanie.

Normalnie czasem czuje jakby dzidzia miala mi w kazdej chwili wyskoczyc - taki ucisk na dole...wlasnie jakby zle wlozony tampon - dokladnie!!!

reklama
Do góry