reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Obawy

dziewczyny,
dzis zroblam powtorke z rozrywki jesli chodzi o glukoze. Tzn. 75 ml odczekac 2 godz. No i wyszlo idealo. Wiec jakis dziwny ten moj pierwszy wynik (178 ??). No coz,,, dobre sie skonczylo! Ciese sie niezmiernie.

reklama
trzymam kciuki bo z ta dieta nie tak łatwo ,no i to sprawdzanie cukru 4-razy dziennie:wściekła/y:

a ja jestem tchorz i jeszcze nie zrobilam, ale brak slodyczy nie wplywa na mnie dobrze... w piatek pojde, jescze ze dwa dni diety :-(

Dziewczyny nie wiem czy uwierzycie ale znowu jestem chora :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Jak dobrze zliczyłam to już ósmy raz w ciąży :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Rano prawie nie mogłam mówić :no: :no: :no:

Współczuję, ale to chyba przez tą nieszczęsną zimo-wiosnę tyle bakterii grasuje w powietrzu. Ja ostatnio chorowałam tak poważnie na grypę jakieś 15 lat temu, a jak mnie dopadło miesiąc temu, to przez 2 tyg. nie wiedziałam jak się nazywam:no: . A my jeszcze nie możemy brać praktycznie żadnych leków i ból...
Pamiętam, że moja Teściowa na ból gardła kazała mi przykładać na noc watę skropioną olejkiem rycynowym (dość obficie). Wypróbowałam - pomogło po jednej nocy i nawet kaszel się mocno zmniejszył. Mojej córci też pomaga. Spróbuj.

Byłam u lekarza tragedii nie ma ale ustaliliśmy, że zostanę tydzień w domku;-)
Ale jak lekarz usłyszał ile razy byłam już przeziębiona, to zasugerował żebym zastanowiła się nad zwolnieniem, bo ineczej to mogę ciągle coś od moich dzieci łapać :-(
Zobaczymy, może jak odchoruję ten tydzień to przejdzie na dobre

reklama
Do góry