reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Obawy

reklama
Mnie też różności przychodzą do głowy, nie masz się co denerwować na siebie. Lepiej się zapytać lekarza niż zamartwiać :-).

Kachasek z hemofilią jest tak choruja mezczyzni,kobiety są zasadniczo zdrowe
ale przenoszą defekt genowy,chory ojciec nie przekazuje choroby synowi,ale wszystkie córki są nosicielkami,zdrowy meżczyzna nie przekazuje schorzenia

dorotka wiem, o tym przenoszeniu itd, ale kuzynka nie jest nosicielką, tylko jest chora, ale jak to sobie przeanalizowałam, to jestem spokojniejsza:tak: ja zazwyczaj najpierw mówię, potem myślę:wściekła/y:

A ja mam glukometr do kontroli cukru 4 razy dziennie,no i dietka mam nadzieje ze dieta wystarcz i nie połoza mnie na oddział,dzielnie wszystko zniose dla mojej córuni

Na czczo 90,po1h-176,po2h-137 obciazenie 75g. glukozy to górna granica normy ,ale musze kontrolowac bo to w 23tc. było

reklama
Do góry