reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Obawy

Sorga, ksiazki poszukam chetnie! az sie nie moge doczekac skoro fajna.

Jesli chodzi o kreseczke dziewczyny to ja mam ciemna karnacje i kreseczki nie mam... az sie dziwie... Nie to zebym tesknila, zato brodawki mi zczernialy prawie jak wegiel FUUUUJJJJJ chce moje sliczne dziewczece suteczki spowrotem hehehe

Serio mowie, teraz sa wstertne wielkie i bardzo bardzo ciemno brazowe.

A cycusie to mialam takie sliczne sterczace - miseczki B -teraz to wiszace Babony mi sie zrobily i ...achhh szkoda gadac. A chyba mi tak zostanie - tzn. beda mniejsze, ale juz nie sterczace tylko wiszace wory.... moja mama od kiedy pamietam ma male wory wiszace i...ojj nie wiem czy chce
;-(

reklama
a u mnie nic nie ciemnieje, krechy brak, brodawki bez zmian... anni może nie będzie tak źle, są ćwiczenia, kremy...

oj dziewczyny brodawki to dopiero ciemne zrobią się po porodzie :tak:
ale wszystkie te kolorki miną i wrócą do normalności, także nie ma się czym przejować ;-)

Ale mija dopiero po skończeniu karmienia :tak: no i piersi też się zmniejszają. Ja w pierwszej ciąży miałam wielkie, a po karmieniu jak nastolatka, takie miniaturki :zawstydzona/y: że aż wstyd
Tylko, że ja schudłam 12kg za dużo :zawstydzona/y:

anni oj tak, już się tego boję, jak się takie dwa głodomorki przyssą to boję się pomyśleć, jak będzie wyglądał mój biust po karmieniu... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A z tego, który mam, jestem zadowolona ;-)

Byłam dziś w odwiedzinach u koleżanki, która urodziła 13 lutego. Dziewczę wygląda jakby w życiu w ciąży nie była i cały "twarożek " z tyłka zniknął, tylko nieco jest zmęczona, ale ani śladu ciążowego cellulitu, no modelka:))) jest dla mnie nadzieja:-D :-D :-D :-D :-D bo ona tez sporawa była :)

reklama
Sorga miejmy nadzieje, ze cellulitis nam zejdzie...A porodzik z usmiechem przezyjemy (hehehehe dbre co??)

ja mam inne zmartwienie troche

Dziwczyny wczoraj po malych pieszczotach (no wiecie..hmmm) poszlam do WC a tu krew. Nie bylo duzo, ale bylo. Dzwonie do szpitala bo to 12 w nocy wiec mojego gina nie chce budzic i pytam sie lekarza dyzurnego co i jak a on...nie za bardzo sie przejal.

Wiec, moze nic powaznego :baffled: nie wiem. Bede dzwonic do mojego gina bo wiem, ze krew to nic dobrego... poza tym strasznie mnei tam zaczelo "piec" jakby tam byla jakas otwarta ranka ((???))

Dziewczyny czy wy macie jakies sugestie???

Do góry