reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Nie było mnie całe popołudnie, bo miałam gości i liczyłam, że anni już się odezwała. Mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku
Też mam taką badzieję, może zatrzymali ją na obserwacji?:-(
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Wiecie co a moze ja zwyczajnie zostawili na obserwacji na caly dzien i noc. Trzymam tez kciukaski, bedzie dobrze.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Anni odezwij sie do nas po powrocie ze szpitala,martwimy sie:-tak:
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Dziewczyny myślę że zostawili Anni na obserwacji w szpitalu-zawsze tak robią jak coś boli, strzyka. A obserwacja w szpitalu trwa nie mniej jak pełne 3 doby-ostatnio mi lekarz tłumaczył-wtedy NFZ zwraca za pobyt pacjentki. Więc nawet jak wszystko ok a już leży się w szpitalu to nie wypuszczają aż minie ten PRZEPISOWY czas. Trzymajmy kciuki za anni
I w takiej właśnie sytuacji przydałby się nr komórki... Możnaby sms'a wysłać...
Może stworzymy wątek zamknięty i tam się powymieniamy telefonami??
Tylko jak się taki wątek tworzy??
anni
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny!!! Jestescie Kochane ze sie martwilyscie... Ale wiecie w szpitalu nie bylo kompterka. Sms'y to swietniasty pomysl...
Wlasnie dopiero dzis wrocilam ze szpitala. Jestem strasznie zmeczona bo mnie od 6 rano badali. Ale w skrocie:
-jak tylko przyjechalam i im powiedzialam o krwawieniu bez slowa mnie wpakowali w fartuch i zaczely sie badania.
(smieszne bylo bo brakowalo lozek na patologi ciazy i mnie wsadzili do ginekolicznego - jak sie przekonalam to 100 razy lepiej- bo i pielegniarki sa milsze i ...ochhh co sie dzieje na tej patologi - zgrozo...same ciezkie przypadki.)
najpierw zbadali tetno dzidzi, potem mnie, potem mnie wlozyli do lozka, dali jakies leki i kazali lezec.
Dzis rano o 6 zbudzili i brali krew, mocz, badania szyjki macicy, usg...
Wsio co tylko mozliwe!
okazalo sie, ze jest wszystko dobrze, ale istnieje ryzyko przedwczesnego porodu i mam sie pilnowac i dbac o siebie i Sorga kochana dolaczam do kola ABSTYNENTEK!!! - wiesz o co chodzi... ;-)
No, takze zyjemy - mala i ja. Przy okazji na 100% to juz chyba mala (potwierdzili mi to jeszcze raz dzis) jest duuuzyymm bobasem bo wazy 660 grmow, ale ze sie dobrze rozwija i wszystko ok.
TYLKO by sie za wczasu nie urodzila!!!
A teraz ide Spac!
Dziewczyny dzieki, ze trzymalyscie kciuki - bardzo pomoglo - wczoraj myslalam, ze nerwica mnie wykonczy - poza tym to potem jeszcze jedna dziewczyna przyszla na oddzial ginekologi po 2 poronieniach - to mnie normalnie dobilo psychicznie - ale wszystko na razie cacy!!!!
Pozrawiam ,
odezwe sie jak nazbieram energii - PS w szpitalu byly kakrocie - fuuujjj
Wlasnie dopiero dzis wrocilam ze szpitala. Jestem strasznie zmeczona bo mnie od 6 rano badali. Ale w skrocie:
-jak tylko przyjechalam i im powiedzialam o krwawieniu bez slowa mnie wpakowali w fartuch i zaczely sie badania.
(smieszne bylo bo brakowalo lozek na patologi ciazy i mnie wsadzili do ginekolicznego - jak sie przekonalam to 100 razy lepiej- bo i pielegniarki sa milsze i ...ochhh co sie dzieje na tej patologi - zgrozo...same ciezkie przypadki.)
najpierw zbadali tetno dzidzi, potem mnie, potem mnie wlozyli do lozka, dali jakies leki i kazali lezec.
Dzis rano o 6 zbudzili i brali krew, mocz, badania szyjki macicy, usg...
Wsio co tylko mozliwe!
okazalo sie, ze jest wszystko dobrze, ale istnieje ryzyko przedwczesnego porodu i mam sie pilnowac i dbac o siebie i Sorga kochana dolaczam do kola ABSTYNENTEK!!! - wiesz o co chodzi... ;-)
No, takze zyjemy - mala i ja. Przy okazji na 100% to juz chyba mala (potwierdzili mi to jeszcze raz dzis) jest duuuzyymm bobasem bo wazy 660 grmow, ale ze sie dobrze rozwija i wszystko ok.
TYLKO by sie za wczasu nie urodzila!!!
A teraz ide Spac!
Dziewczyny dzieki, ze trzymalyscie kciuki - bardzo pomoglo - wczoraj myslalam, ze nerwica mnie wykonczy - poza tym to potem jeszcze jedna dziewczyna przyszla na oddzial ginekologi po 2 poronieniach - to mnie normalnie dobilo psychicznie - ale wszystko na razie cacy!!!!
Pozrawiam ,
odezwe sie jak nazbieram energii - PS w szpitalu byly kakrocie - fuuujjj
reklama
Podziel się: