reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Obawy

Dziewczyny takie pytanko do Was: czy któraś z Was będąc w ciąży leciała samolotem? Jeżeli tak czy nie miałyście obaw itd? Ja raczej nie boje się latać, ale teraz kiedy jestem w ciąży strasznie się tego obawiam, a za tydzien lecimy z mężem do Glasgow do przyjaciół których nie widzieliśmy kilka lat. Lot będzie trwał godzinę z kawałkiem, ale strasznie boje się lądowania szczególnie tego szarpnięcia, że cos może się stać z dzidzią. Lekarz nie ma przeciwskazań w moim przypadku, ale ja stara panikara jak zwykle mam obawy, ale mimo wszystko chcę lecieć. Jeżeli macie jakieś doświadczenia to proszę o rady.

reklama
słyszałam,że jesli ciąża rozwija się prawidłowo,to nie ma przeciwwskazań. oprócz oczywiście ciąży w ostatnich kilku tyg ;-)

Ja chciałam teraz lecieć do Egiptu.
Lekarz nie widzi przeciwskazań bo ciąża jest prawidłowa. To dotyczy II trymestru.

P.S. Sprawdź u Twojego przewoźnika czy Cię wpuszczą na pokład. Bo są różne restrykcje dot. cieżarnych. Mój nie wpuszcza od 7 miesiąca.

Hej dziewczyny! mam pytanie odnośnie pępka i jego okolic-od dwóch dni z prawej jego strony mam ból tępy, taki głupi denerwujacy nawet nie wiem jak go określić(jakby ciągnacy) :-) czy Wam też się zdarza mieć takie bóle??

Mnie obok pępka chyba maluda czasami kopie, ale jest to jeden szybki strzał z taką siłą, że aż mi zapiera dech i to tyle jeśli chodzi o ból przy pępku

reklama
Siwucha-mnie czasem boli pepek, szczegolnie jak duzo zjem ;-) Jutro ide do lekarza to sie zapytam czy to moze byc niebezpieczne.

Do góry