reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
dzieki bardzo czyli jednak bede musiala smazyc salami buuu a tak se lubie ukroic czasem ni z tego ni z owego.... (((((
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Byłam wczoraj u położnej (po to moje zaświadczenie ) i położna powiedziała mi, że mam nisko ciążę (brzuch) i mam się oszczędzać :-( , trochę się przestraszyłam, dlatego piszę bo na pewno któraś z Was wie coś więcej na ten temat ;-)
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Jolka niestety nie wiem co to znaczy ja mam inne zmartwienie-może niepotrzebne. Co jakiś czas odczuwam dziwne zachowania mojego brzucha.... mianowicie czasami jak wezmę głębszy oddech lub też nagle się wyprostuję to czuję tak jakby sekundowe szarpnięcie, dokładnie tak jakby mi brzuch w środku się pruł;-) takie tylko sekundowe i to nawet nie boli ale dziwne to uczucie...macie tez tak?? No i czasami mam bóle w okolicy kręgosłupa promieniujący do brzucha, do pępka-może to rozciąganie mięsni czy co..?
Jolciu nie mam pojęcia co to może znaczć, siwucha j atak czasami mam jak np. zamachne sie patykiem żeby psu rzucić, albo jak siegam wysoko, ale raczej mam wrażenie ze to ścięgna się naciagają... a może to cos innego?
izka01
A ja mam czasami (szczegolnie jak duzo zjem) bole pepka:sick: . Nie wiem czy to powazne czy nie, macie tak? Troche sie martwie bo mam tzw. pepowine dwunaczyniowa (zamiast trojnaczyniowa) i choc lekarze na ostatnim USG stwierdzili ze poki co wszysciutko jest okey to ja zwracam uwage na pepek. No i czasem czuje taki promieniujacy bol od pepka. Czy tez tak macie?
izka01
Dzieki Esia za odpowiedz, moze juz wymyslam bo troche sie boje ze cos moze byc nie tak jak powinno. No masz racje ze moj pepek i pepowina to co innego a ja juz zdazylam sobie wmowic ze cos zlego sie dzieje...ale ze mnie maly oszolom:-) .
reklama
Podziel się: