reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

A my po kolejnej super nocy. Pola zasnęła o 20 - obudziła się o 6- śniadanie zjadła o 8 rano- czyli którąś już noc z rzędu nie je w nocy:))))))

reklama
A u mnie Jakub przez to choróbsko wisi przy cycu średnio co pół godziny (oczywiście w nocy). Będę miała cycki do kolan.

a Maryś dziś sie budziła uż 4 razy bo się wierci i przekręca na brzuszek a potem bek i muszę leciec i ja odwracac z powrotem na plecki uffff

A moja niunia juz druga noc walczy :( Ladnie zasypia, ale budzi sie o 00 i przez ok. 2 h nie moze zasnac. Potem tez budzi sie co chwilke i poplakuje. Potem znow mega pobudka przed 5 :( i po 7 wstaje :(. Kurcze, nie wiem co jej sie porobilo :( Mam nadzieje, ze to "tylko" ząbki

ja jak ładne śpi jakąś noc to mam zaraz obawy ze też tak zaraz bedzie robić jak Alusia (juz tak kiedyś miała przez dłuższy okres czasu i byłąm tym wykończona).....

A u nas dzisiejsza noc już spokojniejsza. Nie budziła się ani wieczorem ani w nocy. Spała do 6.30, zjadła cyca i dalej spałyśmy do 8.20.

to u nas Judi nie budzis ie juz o tej 22 ale za to juz nie o 8 a o 7.05 a chodzi spac o 20.05 :(:(
i najgorsze jest to ze czasem jakis glupi halas a juz sie wierci ze cos nie tak...wasze dzieci tez tak maja? bo to naprawde strasznie uciazliwe:(

Moja tak ma szczególnie w czasie dziennych drzemek:/

Polcia nam dzisiaj zrobiła pobudkę o 5.20 i nie spała do 7.10;/ Myślelismy, że skonamy, bo nie leżała sobie grzecznie w łóżeczku- tylko wyła jak nakręcona:/

reklama
Moja dzisiaj przeszla samą siebie:-) wczoraj zasneła o 19,30 obudziła się dopiero o 5,10 zjadła mleczko i wstała UWAGA O 9.30 :-) :-) :-) :-) WIEM ŻE TO BYŁO JEDNORAZOWE ALE I TAK SIE CIESZE

Do góry