reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
maxin super gratulacje. A propos tej metody to co się robi jak dziecko nie chce wypić te więcej???
kasiunka świetnie, że się wyspałaś...
kasiunka świetnie, że się wyspałaś...
odkad jesteśmy na butli jest 100 razy lepeij z nockami ale też jest w kratke. Np. przedwczoraj spała od 21 o 5 rano . A wcozraj nie dość że ni mogła usnać i pdała o 22 (wypijajać 200 mleka więcm yslałam ze będzie spac do rana a ona mi zoprbilą podubkę o 2.30 i zjadła 120 i o 6.30 i zjała 120. Na szczęscie poszła spać i spałam do 9 ale i tak jestem nieprzytomna. Także nie wiem od czego to zależy
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
A u nas od dwóch dni też się dziwnie porobiło. Niby śpi od 21-wszej, ale już budzi się na jedzenie o 6-tej. Potem jeszcze zasypia i czasem śpimy jeszcze do 9-tej. tak byłoby super, ale przynajmniej dwa razy w nocy (ok.3 i ok. 4.30) i często po tym rannym karmieniu budzi się z płaczem. Właściwie to ona się nie budzi tylko płacze przez sen. Muszę wstać, dać jej smoka, pogłaskać i śpi dalej. Ale nie wiem czemu tak robi. Co jej się takiego strasznego śni, że płacze? 

Powiem wam,ze ta metoda sie sprawdza,zostalo nam jeszcze 14 dni,ale jest coraz lepiej
Trin wydaj mi sie,ze dziecko powinno zjesc ta ilosc,bo w sumie przerwa jest ok 2h od ostatniego jedzenia,jezli karmisz ok10.30-20.00,potem zmniejszasz ilosc melka,aby dobic maucha tak juzna full,moja w ciagu dnia nie pije juz 180ml,ale 100 130ml bo chyba zapycha sie solidnym jedzeniem i czasmi wieczorem zje moze 150ml,gdzie kiedysc jadla 210ml,ae po tych 2h je spokojnie.Ale tak czy tak to trzeba dac dziecku melkao i ie wypije to bedzie i tak dobrze;-)
Trin wydaj mi sie,ze dziecko powinno zjesc ta ilosc,bo w sumie przerwa jest ok 2h od ostatniego jedzenia,jezli karmisz ok10.30-20.00,potem zmniejszasz ilosc melka,aby dobic maucha tak juzna full,moja w ciagu dnia nie pije juz 180ml,ale 100 130ml bo chyba zapycha sie solidnym jedzeniem i czasmi wieczorem zje moze 150ml,gdzie kiedysc jadla 210ml,ae po tych 2h je spokojnie.Ale tak czy tak to trzeba dac dziecku melkao i ie wypije to bedzie i tak dobrze;-)
reklama
Podziel się: