reklama
waga na tapecie,ja wciaz niewiem ile moja wazy,ale jutro ide po recepte na pigulki wiec od razu zwaze mala:-) wydaj nam sie,ze mazy ok 9500,ale moge sie mylic
a dzis nasza nocka bylo normalna,uff jak ulga ,czlowiek od razu inaczej sie czuje,fakt obudzila sie o 5.30 aloe dal jej mleko bo wczoraj wieczorem nie chciala,wiec byla goda,wsunela 180ml i zasnela,musialm ja budzic o 7.20 aby sie do pracy nie spoznic.Ja dzis tryskam energia
a dzis nasza nocka bylo normalna,uff jak ulga ,czlowiek od razu inaczej sie czuje,fakt obudzila sie o 5.30 aloe dal jej mleko bo wczoraj wieczorem nie chciala,wiec byla goda,wsunela 180ml i zasnela,musialm ja budzic o 7.20 aby sie do pracy nie spoznic.Ja dzis tryskam energia
Ferula
Fanka BB :)
No zgadza się, macie rację, że waga nie jest zła, ale czy ona nie pije za mało mleka?Jeślibym zrezygnowała z nocnego dopajania(100lub60ml)to w ciągu dnia ona zjada tylko rano 170ml+kaszka=na gesto, łyżeczką oraz wieczorem tyle samo.Chodzi mi tylko o mleko.Bo po dordze jest jeszcze oczywiście deser, obiadek, chrupki lub inne przekąski.Ale mleka to w sumie jakieś 340ml dziennie, a to chyba za mało.Sorki, że tak na wątku o nockach męczę Was z jedzeniem, ale uwierzcie też chętnie przespałabym już całą noc
no wiesz chodzi o to ze Jud tez taka drobniutka byla a tu nagle paf...tak sie roztyla hihi i tez bym nie powiedziala
Ferula kazde dziecko je po swojemu.Np Pola od Kasiunki nie lubi owocow itd Judyta tez nie lubi mleka i byl okres ze nie pila go wogole przez 3 tyg.pod rzad.
I ilosciowo wydaje mi sie ze to oki bo moze nadrabia innymi rzeczami.pozatym nutramigen smaczny nie jest to co sie dziwic
Ferula kazde dziecko je po swojemu.Np Pola od Kasiunki nie lubi owocow itd Judyta tez nie lubi mleka i byl okres ze nie pila go wogole przez 3 tyg.pod rzad.
I ilosciowo wydaje mi sie ze to oki bo moze nadrabia innymi rzeczami.pozatym nutramigen smaczny nie jest to co sie dziwic
Słuchajcie - ja o nocy ale z innej beczki
Igi ostatnio takie pozy łapie że szok - oczywiście śpi bez przykrycia, już w piżami, z gołymi stopami - żal mi go było bo u nas upał, w dizeńsię nagrzewa strasznie. Ale i tak beczka z niego jak np kładzie sie w poprzek na plecach, no a ze za krotkie lozeczko to si wygina jak rgal - Wasze tez takie pozy lapia?
Aga
Igi ostatnio takie pozy łapie że szok - oczywiście śpi bez przykrycia, już w piżami, z gołymi stopami - żal mi go było bo u nas upał, w dizeńsię nagrzewa strasznie. Ale i tak beczka z niego jak np kładzie sie w poprzek na plecach, no a ze za krotkie lozeczko to si wygina jak rgal - Wasze tez takie pozy lapia?
Aga
Zgred moja ma teraz to samo. Ona zawsze spała bardzo ładnie tylko na pleckach- prawie się nie ruszała, a teraz szogun normalnie!!!!:-) Zasypia w różnych pozach : ( w takiej jak Kubełek, na siedząco, w poprzek łóżeczka, w nogach łóżeczka, na kołdrze, an golaska, bo sie rozbierze i jeszcze w wielu innych ...)
reklama
Ferula
Fanka BB :)
Marcychna też zasypia na brzuszku, właściwie to na kolanach-klęczy tak długo dopóki nie przyjdę i nie wyprostuję jej nóżek.
Podziel się: