reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

Kasiunka no faktycznie!!! super!!!!Gratulacje!!! szczegolnie ze ona taki wybredniuszke malutki:)

ANZK oj abys sie nie zszokowala tak jak ja ktora teraz na diecie dziecko trzyma:(

reklama
waga na tapecie,ja wciaz niewiem ile moja wazy,ale jutro ide po recepte na pigulki wiec od razu zwaze mala:-) wydaj nam sie,ze mazy ok 9500,ale moge sie mylic

a dzis nasza nocka bylo normalna,uff jak ulga ,czlowiek od razu inaczej sie czuje,fakt obudzila sie o 5.30 aloe dal jej mleko bo wczoraj wieczorem nie chciala,wiec byla goda,wsunela 180ml i zasnela,musialm ja budzic o 7.20 aby sie do pracy nie spoznic.Ja dzis tryskam energia:happy:

No zgadza się, macie rację, że waga nie jest zła, ale czy ona nie pije za mało mleka?Jeślibym zrezygnowała z nocnego dopajania(100lub60ml)to w ciągu dnia ona zjada tylko rano 170ml+kaszka=na gesto, łyżeczką oraz wieczorem tyle samo.Chodzi mi tylko o mleko.Bo po dordze jest jeszcze oczywiście deser, obiadek, chrupki lub inne przekąski.Ale mleka to w sumie jakieś 340ml dziennie, a to chyba za mało.Sorki, że tak na wątku o nockach męczę Was z jedzeniem, ale uwierzcie też chętnie przespałabym już całą noc:laugh2:

no wiesz chodzi o to ze Jud tez taka drobniutka byla a tu nagle paf...tak sie roztyla hihi i tez bym nie powiedziala:)

Ferula kazde dziecko je po swojemu.Np Pola od Kasiunki nie lubi owocow itd Judyta tez nie lubi mleka i byl okres ze nie pila go wogole przez 3 tyg.pod rzad.
I ilosciowo wydaje mi sie ze to oki bo moze nadrabia innymi rzeczami.pozatym nutramigen smaczny nie jest to co sie dziwic:)

Słuchajcie - ja o nocy ale z innej beczki

Igi ostatnio takie pozy łapie że szok - oczywiście śpi bez przykrycia, już w piżami, z gołymi stopami - żal mi go było bo u nas upał, w dizeńsię nagrzewa strasznie. Ale i tak beczka z niego jak np kładzie sie w poprzek na plecach, no a ze za krotkie lozeczko to si wygina jak rgal - Wasze tez takie pozy lapia?

Aga

Mój odkąd pamiętam nie cierpiał pozycji na brzuchu. A teraz śpi i tak i tak, nawet częściej na brzuchu. Pozycje też ma śmieszne. Tak jak Kubuś, dupka na górze :)

Zgred moja ma teraz to samo. Ona zawsze spała bardzo ładnie tylko na pleckach- prawie się nie ruszała, a teraz szogun normalnie!!!!:-) Zasypia w różnych pozach : ( w takiej jak Kubełek, na siedząco, w poprzek łóżeczka, w nogach łóżeczka, na kołdrze, an golaska, bo sie rozbierze i jeszcze w wielu innych ...:-D:-D:-D)

reklama
Do góry