reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

reklama
No i od dwoch dni mamy kongo z Ala :wściekła/y: :-(
Nie wiem czy to katar czy ząbki czy gubienie cholernego smoczka? A moze po prostu kara od losu za to, ze ją pochwalilismy za ladne spanie?
Polozona o 20 obudzila sie kilka razy, a teraz juz od ponad pol godziny wyje w nieboglosy i nie moze sie uspokoic... Jezu, dlaczego te jej placze nocne ciagle wracaja...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

No i minelo kolejne pol godziny, a ona ciagle placze :-( Normalnie chyba umre... i to akurat wtedy sie musialy cyrki zaczac jak ja mam sesje i mam sie uczyc. Domyslacie sie jak bardzo jestem w stanie sie uczyc kiedy ona caly wieczor wyje? W ogole sie nie ucze, bo jak siedze nad notatkami to nawet nie wiem co czytam jak ona beczy. Normalnie ja pier...ole. Dlaczego???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a+t wspolczuje i rozumiem Cie jak moj maly wyje to tez nie umiem sie nimczym zajac ani skupic tylko ciagle mysle o tym ze on wyje i sie sama nakrecam ;((((

a+t+? strasznie Ci współczuję. Doskonale Cię rozumiem, że nie umiesz się uczyć. Jeśli chodzi o te krzyki to nasza Ania tak ma tylko jeśli jej jakieś zęby wychodzą, a w końcu waszej Ali co chwilę jakiś wychodzi. MOże to przez to? Ja wiem, że to banalne, ale w sumie nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć... :confused: Trzymaj się kochana...

Dziewczyny ja odkąd urodziła się Ania nie przespałam jeszcze ani jednej nocy. śpię po cztery godziny w ciągu nocy i ledwo żyję w pracy jestem nieprzytomna. Marzę o tygodniu przespanym po 8 godziń. Pomarzyć można, prawda?:zawstydzona/y:

reklama
Dzieki dziewczyny. Alicja zasnela dopiero grubo po 23 :-( . Ja po tych cyrkach spalam cala noc strasznie czujnie i co chwile budzily mnie jakies jej stekniecia... Jestem potwornie niewyspana, a czeka mnie bardzo trudny tydzien...
Agnes - rozumiem Cie, chociaz ja spie troszke dluzej, tyle, ze z przerwami. Wlasciwie calej nocy to tez jeszcze nie przespalam, bo nawet jak Alunia spi, to ja sie budze nie wiadomo czemu i nie moge zasnac (pewnie stres)

Do góry