reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

a mojemu cos sie porobilo ze wstawaniem normalnie nie moge :no:
chce isc spac juz ok 18-19tej, nieraz troszke go przetrzymama do 19,30 i jak wstawal o 7,00 dobra jeszcze przeboleje,ale 2 dni temu wstal o 5,30 szok wiec stwierdzilam ze poloze go wczoraj o 20,00 moze da pospac heh DUPA wstal o 5,45 :baffled: nie wiem jak mu przemowic do rozumu ze mamusia nie umie tak wczesnie wstawac :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
gluszek - oczywiscie, ze Marysia bedzie stawac i biegac po lozeczku jak bedzie na etapie wstawania - nasza dokladnie to robi :-p
gosiek, abryz - nie zazdroszcze i podziwiam, ze jeszcze tak wyrabiacie.
kasiaczek - oj niefajnie :-(

Głuszek teraz będzie siadać, potem będzie wstawać, potem chodzić po łózeczku. Nie wiem jak inne dzieci ale teraz moja robi mi akuku :wściekła/y: jak ma spać :-) :-) :-) Ubaw po pachy i czasami nawet mnie to rozśmieszy ale tak po półgodziny kukania to zaczynam się denerwować

Kasiaczek a może nie reaguj, możliwe że się pobawi zobaczy że nikt nie przychodzi i zaśnie spowrotem. Jak moja tak się obudzi to ja obracam się na drugi bok, ta sobie popyrka i zasypia spowrotem

gosiek i abryzka ale wy macie zdrowie, podziwiam !!!

Abryz Gosiek Ola cycwoe mamy,wciaz ciezko odluczyc maluszki od nocnego jedzenia,czy nawet nie probujecie przestac karmic jej w nocy?

My wciaz mamy pobudki,wczoraj byla mega zmeczona tyle wrazena miala,wiec budzila sie z palczem az do polnocy,potem na szczecie spala.Kurcze po tej szczepionce marudna jest bardzo,

A moja szczepionki znosi super. Wczoraj miała i nie zrobiło to na niej żadnego wrażenia (oby reagowała tak jak najdłużej) To była trzecia dawka- następna dopiero po tym jak Pola skończy rok- 30 maja!!!! :-):-):-)

mojej wczesniej tez nic nie bylo,teraz szczepilam ja na pnelkmocoki,to szczepionka ktora zawieraz dwie w sobie i oprocz normalnych szczepieni miala to,wiec moze dlatego jej organizm inaczej reaguje,szczepienia byly 2,3,4 miescia potem nastepene 13,18m-cy ,ale jeszcze dowalili jej pnelmokoli i dostala w 5,6 miesciacu

Ja na pneumokoki chce szczepić dopiero jak mała pójdzie do żłobka albo przedszkola. Na razie nie ma stycznosci z innymi maluchami wiec nie widze potrzeby. Maxin a w Angli sa te szczepinia bezpłatne? A jak inne szczepienia? refunduje wam państwo?

A+t, Ewe ale mnie pocieszylyscie :tak:

Kasiaczek dokladnie! sprobuj niereagowac! zaslon okna niech bedzie ciemno i ciii najwyzej nakarm i odloz spowrotem spac ale zrob to tak szybko jak to mozliwe bys ie nie rozbudzil!!!

Gluszek no co ty sie tak zamartwiasz! dziewczyny maja racje! Twoja Marysia to niezla zdolniacha!!

reklama
Do góry