reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

Ewe spała. Zjadła 120 o 19.30 potem 150 o 24 (dałam jej przez sen) i prezd 6 mnie zbudzła jej płacz - zjadła około 120 i poszłą spać . Wstała o 7.30 ale zjadła dopiero o 9.30 i tylko 80 i to w sumie połowę z tego przez sen.

reklama
Ja wczoraj chciałam się wycwanić i dać Ani mleczko jeszcze o 22, bo myślałam, że może nie obudzi mnie o 4 czy 5 na jedzenie, tylko później. No, niestety się grubo pomyliłam i miałam pobudkę o 3:30 :-( :-( :-(

a moja dziś usypiała dwie godizny. Od 20 do 22 się z nią meczyłam. nie wiem czemu tak.... chciałam juz jej dac viburcol ale sie skończył niestety:eek:

Wow! Mandarynka ale masz śpiocha.

A nasza niestety rozbudziła się zanim jej mleko w nocy mąż przygotował i jak zjadła jeszcze trochę gadała do siebie zanim znowu zasnęła. Musimy obmyślić jakiś lepszy plan przygotowywania mleka w nocy. No ale to był pierwszy raz, więc może się wyćwiczymy.

Kasiunka u nas też się w nocy rozbudziła, zanim jej przygotowałam mieszankę ;( Dzisiaj próbuję przygotować jej całą butlę już z mlekiem, wstawię ją do takiego duzego termosu na zupę z wodą. Jak wstanie to podam jej szybciutko już gotowe i nie będę czasu tracić na przygotowywanie mleczka. MOże się udaA moja dosyć ładnie dzisiaj spała. O 23.00 zjadła przez sen tylko 20 ml potem obudzila się o 3,10 i spala do 8,20 :)

reklama
ewe paimietaj ze jak wsypeisz mieszankę to moze stać to tylko 2 godizny. Wiec lepiej sobie omierz ile masz wsypac i wsyp przed samym podaniem

Do góry