reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

reklama
moja dziś zeżarła 150 ml mleka z kleikiem o 24. Idę sopać bo mam nadzije ze pospi z 6 godzin chociaż. Jeśli nie to jutro dam jej tez Viburcol:-)

Moja Ania spała wczoraj do 7.30 (bez przerwy od 21.00).
Ostatnio ma 2 tryby spania:
1. budzi się wcześnie - między 5.30 a 6.30, zjada i śpimy jeszcze - czasem nawet do 9-10-tej.
2. budzi się o 7.30 - 8.00 i już dalej nie da mi spać.

Chyba jednak wolę tryb 1!

Głuszku, ale ładnie Marysia już je :))))))))))))))) Mandarynko, Kasiunko macie kochane, grzeczniutkie dzieciaczki które pięknie śpią i do tego na piersi szok~!!!!!!!!!!!!!!!

wstała o 6. Zjadła 120 ml i poszła spać. Ale ja nie mogłam usnać za to . Niestety w dizęń już mi tak dobrze karmienie nie idzie. Zjadła 80 ml około 9.30 i to wiekszość przez sen. Ale jestem twardza. Musi się nauczyc. Dosładzam glukozą na maxa i liczę że w dzień też zancznie pić. Przynajmnije mam siłe żeby walczyć. Dłuzej spię i jrem normlanie a dzieki temu nie jestem już taką mimozką tylko znowu energiczną babką :-)

reklama
śpi :)))))))) ciekawe jak długo może spać na czczo :)))))))) ide zrobić sobie korektę twarzy :))))))))) bo sińce pod oczami do brody mi sięgają :p :))))))))))))

Do góry