reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Gratuluje wszystkim dzieciaczkom nowych umiejetnosci, a u na...

Victor, wczoraj wszedl na schodek, drugi, trzeci, przeszedl cale schody (bylam w szoku i dumna oczywiscie:), nigdy wczesniej go nie interesowaly a tu o, podszedl i wszedl )
A dzis wdrapal sie na lozko i sofe:))

reklama
Blaneczka nauczyla sie robic indianca na buzi :tak: raczka zatyka i odtyka i krzyczy :-D
umie wkladac klocuszki do domku z klockami :tak:
umie wkladac sobie palce do uszu :tak:
wspina sie po schodach do domu sama :tak: nie chce byc juz noszona:tak::-D
wspina sie po parapecie :-D
przytula wszystkie misie :-D:tak:;-)
wyjmuje sobie sama wszystko z szafek w kuchni, podnosi raczki jak sie rozbieramy :tak::-):-D
jje sama lyzeczka z miseczki kaszke , oczywiscie wszystko jest wokolo ale podoba jej sie to i karmi wszystkich dookola :tak:;-):-D
umie obtrzepywac raczki jak sie przewroci , robi halo halo telefonami
wie ze wsuwe sie wpina we wloski i przyklada sobie ja do glowy jak spadnie :tak::-):-D zdolna ta moja corcia :-D:-D
to chyba tyle z nowosci

W końcu przebiła sie gorna prawa jedynka:-)Mamy 7 ząbków:-)
Gratulujemy!:tak::-)

Buziaczku mój Grześko ma 8 ząbków, ale Emi pisała kiedyś, że jej smyk ma 9.:tak: (a tak przy okazji, ciekawe co u nich?:confused:)

U nas na razie cisza, choć Grzesiek marudny, wszystko pcha do buzi, ale jak ostatnio zaglądałam (i macałam), to nic nie widziałam.:blink:

A ja Wam zapomniałam napisać, co sobie wymyślił ten mój spryciula leniuszek -nie chce mu się przechylać kubeczka z piciem, więc bierze go wyciąga rączkę w moją stronę i krzyczy donośnie (władczym tonem) "daaaaaaa".:-D:-D:-D:rofl2:
Zresztą "da" mówi jak cos chce, lub cos podaje.:tak::-)

reklama
Do góry