reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Anka faktycznie fajnie!
Ja się pochwaliłam i dzisiaj miałam...:crazy:
Kacper zrobił pobudkę o 4:00 i usnął NIE ZGADNIECIE o której...
o 17:30! Normalnie szok...:baffled: moje dziecko nigdy tak mi nie zrobiło... a marudny...

reklama
Dawidek odkad zaczal stawiac samodzielne kroczki bardziej zainteresowal sie otaczajacym swiatem a mianowicie na wszystko pokazuje paluszkiem i mowie mu co to jest. :-) Pomomo pierwszych kroczkow nadal preferuje raczkowania :-) wiadomo lepiej sie ucieka przed mama:-D:rofl2::-).

No to gratki dla Jula!
Ja się już przyzwyczaiłam jak Kacper chodzi(rany-to już miesiąc minął).
Teraz widzę że z dnia na dzień wszystko bardziej rozumie i chce wszystko by mu dać:no:
jest uparty.

U Nas rewelka jest :tak:Blania to grzeczne dziecko sama zasypia sobie
wstaje okolo 8 , zasypia potem o 11 do 13 potem o 16 i o 19-20 idzie spac na cala noc , nie jje w nocy , nie budzi sie nic a nic , nawet jak sie obudzi nie budzi nas tylko ladnie sie bawi nawet 3 h w swoim lozeczku .

reklama
Do góry