reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Blaneczka potrafi pokazac paluszkiem wskazujacym w ksiazeczce pieska kaczuszkei owieczke :tak:i nie myli sie do kazdego ze zwierzat:no:jest nie omylna , na spacerku tez pokazuje paluszkiem te zwierzatka :tak:
stawia sama wlasne kroczki juz zrobila dwa bez trzymania -2 podejscia po jednym kroczku bez trzymania niczego :happy::happy::rofl2:
potrafi pokazac co jej sie podoba a co nie , z czego jest zadowolona a z czego nie .
umie pokazac kiedy glodna i kiedy pic , na jedzenie trzyma sie nog i nie puszcza mnie i pokazuje ze amamam, na pic doi paluszka :laugh2:a na spanie trzyma jedna raczke na uszku i wychyla sie do tylu :laugh2:
spi sama calkowicie w lozeczku i przesypia cale nocki :happy::happy:moja dzielna dzidziusia , jest taka madra :rofl2:

reklama
Gratulacje dla Smyków z nowymi ząbkami i dla mam które to razem z dziećmi przetrwały.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Meldujemy się z drugą dwójeczką.
Teraz Dawidek gryzie mamę 6-ma ząbkami.
A nie było lekko, obyło się bez gorączki ale humor synek miał kiepski.

Jul jak głodny to mlaszcze i cmoka,pokazuje kubeczek gdy chce pic a dzisiaj na zegarek powiedział DZYC:tak:.Gdy chce spac lub jest zmęczony to wędruje do fotelika-kołyski,bierze pieluszkę i paluch do buzi.Kręci rączką jak pralka chodzi.

U Nas to bardzo ciezko idzie Blanka musi dostac cos do reki kremik, oliwke, chusteczki, jakas zabawke , albo dmucham ja po brzuszku lub w stopy jak trzymam, wyglupiam sie, robie dziwne miny, gadam roznymi glosami :-Dmacham kolczykiem w jezyku to bardzo ja ciekawi :-Di staram sie jak najszybciej ja przewinac albo trzymam ja na kolanach i szybko przwijam , a czasem musze biegac za nia:dry:

Zabawa chusteczkami w czasie przewijania już Dawidkowi się znudziła:baffled:. Czasami zainteresuje go jak trzymam w buzi smoczek na łańcuszku i nim macham. Najczęściej jest to walka, on ucieka ja staram się go złapać i jeszcze zapinam mu pieluszkę.

reklama
Do góry