reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Dawidek od jakiegoś już czasu sam stoi, puszcza się podparcia i stoi.
WIelką radochę mu sprawia wspinanie się po schodach (oczywiście przy asekuracji rodziców). Jak może wspinać się po schodach to zaśmiewa się w głos:-).
No i już bardzo ładnie okazuje swoje niezadowolenie i złość.:tak:
Gratulacje dla Dawidka.
Julek jak stoi to tez sie puszcza a jak mu się udaje ustac(coraz częściej ) to tez ma radoche z tego nie ziemska.

reklama
Blania do spania sama sobie trzyma butelke z mleczkiem i sama sobie wklada monie do buzi, potrafi juz postac okolo nawet 1min bez trzymania, chodzi wokolo wszystkiego co sie tylko da. Wchodzi do pralki:tak:na w pol bo wiecej sie nie zmiesci, w wanie staje i klaszcze raczkami:-Dpokazuje ze chce jej sie spac zkaladajac raczke na glowe:-D wklada sobie paluszka do ucha jak ja swedzi w srodku:-D
przyciaga sobie lyzeczke do buzi jak sie zamysle :-D
zbiera wszystkie paproszki z ziemi i wkalda do buzi - maly odkurzacz:-D:-D:-D:-D cala Blanciaaa:-D

Moj Vic tez juz potrafi stac bez trzymania przez pare sekund.
A co do odkurzacza...to moga sobie podac rece:tak:
Ostatnio nauczyl sie sciagac czapke z glowy, najlepszy mam ubaw jak zaloze mu kaptur a on ciagnie myslac ze to czapka..i nie moze sciagnac, tak slodko sie zlosci i walczy z nim:tak:

hehhee moja tez wszystko wyzbiera z dywanu:-D Moja mama niedawno nauczyla Amelcie wyciagac reke gdy mowi czesc,a gdy załoze sweter z zamkiem to sadzam ja na moich kolanach i zasuwa i odsuwa mi zamek i tak w kolko.Dzis w przychodni gdy zobaczyla inne dzieci to tak sie rozgadala,robila kosi kosi,smiala sie byle tylko kogos zaczepic:-D

reklama
Gratulujemy zabkow ,
a ja dzis zauwazylam ze Blance idzie gorna lewa 2-albo 3 :szok::tak:-juz nie pamietam dokladnie- bo strasznie krzyczala jak sprawdzalam, jest wielki zebicho:szok::tak: i to taki kiel, musi sie tylko przebic bo tak wystaje strasznie az biale dziaslo sie zrobilo, a pod palcem czuc zebola wielkiego:tak::-) i dlatego taka marudna jest strasznie a o 1gornych cisza :baffled:.. ma narazie tylko 2 na dole i ten teraz 2 lub 3 bedzie - ale smiesznie bedzie wygladac :-D:-D:-D

Do góry