reklama
Gratulujemy zębolków
U nas od dwoch dni Amela ma garączke raz 38 raz 38,5. Na szczescie na wieczor juz nie miala tak wysokiej....bałam się ze moze chora bedzie ale nie ma ani kararku ani nie kaszle wiec pewnie to na ząbki.Podobno gdy wychodzą górne to dzieci bardziej przezywają
Moja jeszcze nie raczkuje i cos mi sie zdaje ze nawet nie zamierza...ale za to próbuje się podnosic,podciąga się....a jak juz dlugo stoi podparta i widac ze juz nie moze wytrzymac dłuzej to sie zlosci i zaraz ląduje na dupsku i krzyczy ze chce jeszcze....i tak moze cały dzien.
Jak tylko zobaczy tate to mowi tata i jak telefon dzwoni to tez tata.Mamy nie chce mowic chyba jej sie nudze bo cały dzien z nia spedzam a tata to jest ktos fajny do zabawy,jak przyjdzie z pracy to jest taka radocha ze hoho
Jak tylko zobaczy tate to mowi tata i jak telefon dzwoni to tez tata.Mamy nie chce mowic chyba jej sie nudze bo cały dzien z nia spedzam a tata to jest ktos fajny do zabawy,jak przyjdzie z pracy to jest taka radocha ze hoho
Marta1981
Rodzyneczka
U nas jak na razie dwa na dole i jeszcze kilka ma zamiar się pojawić i też nie jest lekko.Podwyższona temperatura,marudzenie,czasem mam już dosyć
Marta1981
Rodzyneczka
Julianek dzisiaj przeszedł całą długość łóżka aż do balkonu,tak śnieg go zafascynował.Fajnie to wyglądało,jak boczkiem tuptał i trzymał sie łóżka:-).
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
U nas pojawil sie wczoraj kolejny zabek (gorna dwojka).
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
ZANET super!
Twoja niunia będzie miała zdrowe ząbki, lepiej zmineralizowane, dzięki temu, że później wyrosły.
Twoja niunia będzie miała zdrowe ząbki, lepiej zmineralizowane, dzięki temu, że później wyrosły.
reklama