reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

malemu wyszedł 14 pierwszy zabek i za kilka dni drugi a ja tak strasznie czekałam na te zabki i juz mam 2 troszeczke byl marudny jak wychodzil mu ten drugi ale nie bylo az tak zle ;-)

reklama
Gratulujemy zębolków

U nas od dwoch dni Amela ma garączke raz 38 raz 38,5. Na szczescie na wieczor juz nie miala tak wysokiej....bałam się ze moze chora bedzie ale nie ma ani kararku ani nie kaszle wiec pewnie to na ząbki.Podobno gdy wychodzą górne to dzieci bardziej przezywają

Moja jeszcze nie raczkuje i cos mi sie zdaje ze nawet nie zamierza...ale za to próbuje się podnosic,podciąga się....a jak juz dlugo stoi podparta i widac ze juz nie moze wytrzymac dłuzej to sie zlosci i zaraz ląduje na dupsku i krzyczy ze chce jeszcze....i tak moze cały dzien.

Jak tylko zobaczy tate to mowi tata i jak telefon dzwoni to tez tata.Mamy nie chce mowic chyba jej sie nudze bo cały dzien z nia spedzam a tata to jest ktos fajny do zabawy,jak przyjdzie z pracy to jest taka radocha ze hoho:-D

reklama
Dziękuje w imieniu Milenki.
Kasiulec tak nawet nie wiedziałam i nie pomyślałam, ale bardzo mnie to cieszy, ja też mam zdrowe.

Do góry