reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Krzysio ostatni tydzień sypiał niespokojnie. W nocy budził się 3 razy a w dzień spał max 30-45 minut. Dzisiaj widać przyczynę :-D
Krzysio ma trzeci ząbek, żeby było śmieszniej jest to górna dwójka! Prawdopodobnie niedługo pokaże się kolejna z drugiej strony. Wtedy Krzysio będzie wyglądał jak mały wampirek:-):-):-).
Mamy już dwie jedynki na dole i dwójkę na górze.

reklama
Witam witam
Dziewczyny ile dajecie jabłka i banana do zrobienia deserku?
Ja zrobiłam dzisiaj z połowy jabłka i połowy banana. Jak się skończyło (ok. 125ml) to była wielka awantura;-). I tak się zastanawiam jaką ilość zjadają wasze maluszki?
pozdrawiam

Witam witam
Dziewczyny ile dajecie jabłka i banana do zrobienia deserku?
Ja zrobiłam dzisiaj z połowy jabłka i połowy banana. Jak się skończyło (ok. 125ml) to była wielka awantura;-). I tak się zastanawiam jaką ilość zjadają wasze maluszki?
pozdrawiam
My dajemy na zmianę raz jabłko raz banan jak zetrę 1 jabłko to zawsze ok 4-5 łyżeczek zostaje dla mnie i tak samo jest z bananem:-D Połączone owoce nie zabardzo mu smakują.

Julkowi apetyt wrócił,wczoraj to pochłonął:
  • 180 kleiku na Pepti 2
  • 130 deserku
  • 130 zupki z czerwonym buraczkiem
  • miseczka Fiśla z pomarańczą
  • znowu zupka
  • 150 mleka z Sinlaciem
  • i z 10 chrupek.
A dzisiaj były 4 kupki:tak::-D.Nic dziwnego.po takiej ilości jedzonka;-)
A co do deserku to gotuję 1-2 marchewki i 1 jabłko,to mam po zmiksowaniu z tą wodą co się gotowało na 2 dni.

Oj prawdziwie to co piszesz, niestety:-(
Już teraz jak czasem mnie zagryzie to nie jest miło, a co będzie jak żebów przybędzie?

Kasiulec nie martw Igorek ma 7 ząbkow w tym 6 to naprawde juz powazne zębule i bardzo umiejętnie ssie cycusia, nie pamiętam kiedy mnie ostatnio ugryzł chyba jak jeszcze ich nie mial czyli z 5 miesięcy temu.

Witam wszystkich muszę się pochwalić że mój kochany synek ma pierwszy ząbek tak strasznie czekałam na tego ząbka a dzisiaj patrze oooooooo jest :-):tak:suuper
Gratulujemy pierwszego ząbka!:tak:

Krzysio ostatni tydzień sypiał niespokojnie. W nocy budził się 3 razy a w dzień spał max 30-45 minut. Dzisiaj widać przyczynę :-D
Krzysio ma trzeci ząbek, żeby było śmieszniej jest to górna dwójka! Prawdopodobnie niedługo pokaże się kolejna z drugiej strony. Wtedy Krzysio będzie wyglądał jak mały wampirek:-):-):-).
Mamy już dwie jedynki na dole i dwójkę na górze.
Grzesiowi też tak wychodziły -najpierw jedynki na dole, potem dwójki na górze.:tak::-) Teraz się to wyrównuje.
A co do spania, to mój tak sypia na codzień.:baffled:

Dawidek od dzisiaj jest cztero zębnym ssaczkiem. Dzisiaj pojawiła się u niego lewa górna jedyneczka. Cycuszki drżyjcie!!!!
Gratulujemy kolejnego zębolka.:-)

Co do gryzienia, to Grzesio też mnie nie gryzie, czasem mu się zdarza, ale da się przeżyć.;-):-)

A u nas znowu jest wysypka:-( a tak sie cieszyłam gdy ostatnia w styczniu znikneła....Amela od paru dni wydziwia z jedzeniem nie chce jesc kaszek ani zupek...zje ze trzy łyzerczki i dosyc...nie chce...tylko cycuś.Całe rączki ma wysypane...juz nie mam siły myslec od czego:confused: jurto moze do lekarza pojdziemy....oczywiscie jak nas przyjmą...

reklama
Do góry