reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Krzysio ostatni tydzień sypiał niespokojnie. W nocy budził się 3 razy a w dzień spał max 30-45 minut. Dzisiaj widać przyczynę :-D
Krzysio ma trzeci ząbek, żeby było śmieszniej jest to górna dwójka! Prawdopodobnie niedługo pokaże się kolejna z drugiej strony. Wtedy Krzysio będzie wyglądał jak mały wampirek:-):-):-).
Mamy już dwie jedynki na dole i dwójkę na górze.

reklama
Witam witam
Dziewczyny ile dajecie jabłka i banana do zrobienia deserku?
Ja zrobiłam dzisiaj z połowy jabłka i połowy banana. Jak się skończyło (ok. 125ml) to była wielka awantura;-). I tak się zastanawiam jaką ilość zjadają wasze maluszki?
pozdrawiam

Witam witam
Dziewczyny ile dajecie jabłka i banana do zrobienia deserku?
Ja zrobiłam dzisiaj z połowy jabłka i połowy banana. Jak się skończyło (ok. 125ml) to była wielka awantura;-). I tak się zastanawiam jaką ilość zjadają wasze maluszki?
pozdrawiam
My dajemy na zmianę raz jabłko raz banan jak zetrę 1 jabłko to zawsze ok 4-5 łyżeczek zostaje dla mnie i tak samo jest z bananem:-D Połączone owoce nie zabardzo mu smakują.

Julkowi apetyt wrócił,wczoraj to pochłonął:
  • 180 kleiku na Pepti 2
  • 130 deserku
  • 130 zupki z czerwonym buraczkiem
  • miseczka Fiśla z pomarańczą
  • znowu zupka
  • 150 mleka z Sinlaciem
  • i z 10 chrupek.
A dzisiaj były 4 kupki:tak::-D.Nic dziwnego.po takiej ilości jedzonka;-)
A co do deserku to gotuję 1-2 marchewki i 1 jabłko,to mam po zmiksowaniu z tą wodą co się gotowało na 2 dni.

Oj prawdziwie to co piszesz, niestety:-(
Już teraz jak czasem mnie zagryzie to nie jest miło, a co będzie jak żebów przybędzie?

Kasiulec nie martw Igorek ma 7 ząbkow w tym 6 to naprawde juz powazne zębule i bardzo umiejętnie ssie cycusia, nie pamiętam kiedy mnie ostatnio ugryzł chyba jak jeszcze ich nie mial czyli z 5 miesięcy temu.

Witam wszystkich muszę się pochwalić że mój kochany synek ma pierwszy ząbek tak strasznie czekałam na tego ząbka a dzisiaj patrze oooooooo jest :-):tak:suuper
Gratulujemy pierwszego ząbka!:tak:

Krzysio ostatni tydzień sypiał niespokojnie. W nocy budził się 3 razy a w dzień spał max 30-45 minut. Dzisiaj widać przyczynę :-D
Krzysio ma trzeci ząbek, żeby było śmieszniej jest to górna dwójka! Prawdopodobnie niedługo pokaże się kolejna z drugiej strony. Wtedy Krzysio będzie wyglądał jak mały wampirek:-):-):-).
Mamy już dwie jedynki na dole i dwójkę na górze.
Grzesiowi też tak wychodziły -najpierw jedynki na dole, potem dwójki na górze.:tak::-) Teraz się to wyrównuje.
A co do spania, to mój tak sypia na codzień.:baffled:

Dawidek od dzisiaj jest cztero zębnym ssaczkiem. Dzisiaj pojawiła się u niego lewa górna jedyneczka. Cycuszki drżyjcie!!!!
Gratulujemy kolejnego zębolka.:-)

Co do gryzienia, to Grzesio też mnie nie gryzie, czasem mu się zdarza, ale da się przeżyć.;-):-)

A u nas znowu jest wysypka:-( a tak sie cieszyłam gdy ostatnia w styczniu znikneła....Amela od paru dni wydziwia z jedzeniem nie chce jesc kaszek ani zupek...zje ze trzy łyzerczki i dosyc...nie chce...tylko cycuś.Całe rączki ma wysypane...juz nie mam siły myslec od czego:confused: jurto moze do lekarza pojdziemy....oczywiscie jak nas przyjmą...

reklama
Do góry