reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Wczoraj zauważyłam, że Grzesiowi wychodzą 3 kolejne ząbki naraz (marudny jest przez to okropnie i częstsze pobudki nocne znów są:baffled::wściekła/y:) -dwie górne jedyneczki i dolna lewa dwójeczka.

GRATULUJEMY BARTUSIOWI PIERWSZEGO ZABKA!

Asiulinka, u mnie tez Victor marudny, caly weekend sobie narzekal:( co sie okazalo idzie mu zabek na gorze;)

Mi tez jeststrasznie wstyd ze nie potrafie upilnowac swojej malej tromby powietrznej:-D
My juz przezylismy spadek z lozka, wyjscie z lezaczka mimo ze byla szelkami spieta, wyskoczenie z samochodzika , i mnostwo guzow na czole :-:)-:)-( ktore sa non stop bo Blanka chce wszedzie byc :sorry2:...najlpeiej by bylo jakbysmy przyczepialy sobie maluchy na plecach (tkj. robia to murzynki)i wtedy robia sobie wszystko w domu a male maja na plecach i nie martwia sie nic :tak::-):-Dale niestety nie umiem tego robic :zawstydzona/y::no::-(i nie mam takiej plachty -husty nie wiem co one maja ...heheh ale bardzo pomyslowe to jest:tak: Pociesze Was to nie 1 i nie ostatni upadek , i guz i siniak:-D dzieciaki nie sa z porcelany ani cukru nic im nie bedzie :-D:-p (tylko wszystko w swoich granicach)

U nas też jakiś czas temu było bummmm z łóżka tyle że bez płaczu-co jest dla mnie bardzo dziwne!!!!:shocked2::shocked2: no ale nie da rady upilnować takich małych dzieci. Nawet jakbyśmy chodzili za nimi cały czas krok w krok to też był by jakiś siniak.

Ogłaszam wszem i wobec,że od 2 marca Julian raczkuje.:tak:

Mata wielkie gratki dla Julka!!!!:tak::tak:

Marta my to jakieś dzieci mamy podobne:-D:-D Kacper nie chce prawie jeść.... Może mu się przejadło???:confused::confused: Jadł tak dużo że jestem teraz zaniepokojona.... Potrafi zjeść 100ml mleka wieczorem i dopiero rano tak ok 9 zje coś.... ale też nie za dużo...:confused::confused: Kurczę czy coś jest nie tak??? zauważyłam ze jak jest głodny to sam woła swoim a gggggggrrrrrr ma-ma:-D:-D śmiesznie to brzmi:tak:

reklama
Do góry